Αποκλειστικό: πού «τσακώσαμε» χθες βράδυ την showbiz;

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του star.gr!

Αποκλειστικό: πού «τσακώσαμε» χθες βράδυ την showbiz;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ Αγαπάω, Αλλά…», με τους Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ιωσήφ Μαρινάκη, Αλέξανδρο Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου. Εκτός από το κοινό, στο θέατρο «Αθηνά» βρέθηκαν και πολλοί διάσημοι, που γέλασαν με την ψυχή τους!

Στην παράσταση έσπευσαν συγγενείς και φίλοι των πρωταγωνιστών, μεταξύ των οποίων οι γονείς της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, καθώς και άνθρωποι της showbiz: Ελισάβετ Μουτάφη, Υρώ Λούπη, Γιώργος Μανίκας, Μάκης Δελαπόρτας, Βασίλης Παλαιολόγος, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Σπύρος Πούλης, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Παύλος Ορκόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης και ο γιος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στους «Βασιλιάδες», Τόμας Πρωτόπαπας, απόλαυσαν το έργο.

Το «Σ’ Αγαπάω, Αλλά…» των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου είναι μια ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία για τον έρωτα, τον γάμο και το διαζύγιο.

Η παράσταση «ανεβαίνει» από Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:15 (κάθε Σάββατο και στις 19:00). Τα εισιτήρια κοστίζουν 16 (φοιτητικό) και 20 ευρώ (κάθε Πέμπτη είσοδος 16 ευρώ), ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για ανέργους και συνταξιούχους του ΟΓΑ.

Δείτε φωτορεπορτάζ του star.gr από την πρεμιέρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top