Στη Σκιάθο και φέτος το καλοκαίρι Kurt Russell και Goldie Hawn

Είναι το αγαπημένο τους νησί και δεν το κρύβουν

Στη Σκιάθο και φέτος το καλοκαίρι Kurt Russell και Goldie Hawn

Και φέτος το καλοκαίρι, Kurt Russell και Goldie Hawn ψηφίζουν δαγκωτό Σκιάθο. Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για το νησί των Σποράδων και απολαμβάνει εκεί τις διακοπές του.

Είναι το δέκατο καλοκαίρι που οι δυο τους φτάνουν στο νησί και όπως λένε κάτοικοι είναι πολύ απλοί άνθρωποι, χωρίς ύφος και σταριλίκι.

«Για άλλη μια φορά μας τιμούν κι έρχονται στο νησί. Είναι πολύ λαϊκοί άνθρωποι με τον κόσμο μαζί. Η σύζυγος απολαμβάνει τον καφέ της τα πρωινά με τους ψαράδες κι εκείνος ασχολείται με τα θαλάσσία σπορ», δήλωσε ο δήμαρχος της Σκιάθου, Ν. Πλωμαρίτης.

Η Goldie Hawn έφτασε στη Σκιάθο μαζί με δ��ο φίλες της με learjet από τη Βουδασπέτη, όπου παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala. O Kurt Russell πάλι έφτασε την επόμενη μέρα από την Αμερική, ενώ φήμες θέλουν στην παρέα τους να είναι και η κόρη της ηθοποιού, Kate Hadson.

Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood μένει στη βίλα ενός φίλου τους και κυκλοφορούν στο νησί χωρίς να προσπαθούν να κρυφτούν. Άλλωστε έχουν πάρα πολλούς φίλους στο νησί και συνηθίζουν να τρώνε σε παραθαλάσσια ταβερνάκια παραδοσιακούς ψαρομεζέδες.

Συνήθως επιλέγουν για τις βουτιές τους τις παραλίες Μάραθα, Μπανάνα και Λαλάρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνουν να αγοράσουν και σπίτι στο νησί.

«Ψάχνουν να βρουν σπίτι στην περιοχή του Βρωμολίμνου και στο Καλαμάκι που είναι οι πιο καλές περιοχές της Σκιάθου. Ψάχνουν αυτή τη στιγμή να βρουν μια παραθαλάσσια βίλα γιατί σκέφτονται να φιλοξενούν κι άλλους star του Hollywood», δήλωσε ο Μ. Κουκουλάκης, μέλος της Ένωσης Επιχειρηματιών Σκιάθου.

Η Kate Hudson θα μείνει στη Σκιάθο για περίπου μια εβδομάδα, ενώ οι γονείς της θα απολαύσουν τις διακοπές τους για έναν ολόκληρο μήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top