Ζευγαροκατάσταση σήμερα στο «Πρωινό mou»!

Όλοι οι ερωτευμένοι μαζεμένοι σε ��ια εκπομπή

Ζευγαροκατάσταση σήμερα στο «Πρωινό mou»!

Όλους τους «νέους» και «παλιούς» έρωτες της showbiz είχε συγκεντρωμένους σήμερα το «Πρωινό mou», που μας θύμισε κάτι από πενταήμερη σχολική εκδρομή με τα ζευγαράκια στα… ντουζένια τους!

Εκτός από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που είναι ζευγάρι και παντρεμένοι, ξεκινάμε:

Πρώτα απ΄όλα, είδαμε τον Μύρωνα Στρατή, ο οποίος είπε να πάει να δει την καλή του Μαίρη Συνατσάκη που βρίσκεται στην Κυλλήνη για τις ανάγκες της εκπομπής. Πήγε που πήγε λοιπόν, έδωσε και μια mini συνέντευξη στους παρουσιαστές, ενώ είπε και κάνα δυο τραγουδάκια στην παραλία με την κιθάρα, με το όλο σκηνικό να μας θυμίζει κάτι από το παιχνίδι «μπουκάλα»!

Συνεχίζουμε με τον Νίκο Αναδιώτη από τους «Βασιλιάδες». Ο γόης της σειράς, βγήκε στην εκπομπή κάνοντας jet ski, με τους κοιλιακούς-φέτες σε πρώτο πλάνο. Καλεσμένη της εκπομπής και η αγαπημένη του Βασιλική Παπαδοπούλου, η οποία έχει κομμωτήριο στην Πάτρα, και περνώντας από την εκπομπή, έδειξε κι ένα-δυο καλοκαιρινά χτενίσματα κατάλληλα για παραλία.

Το καλύτερο όμως… σας το αφήσαμε για το τέλος! Στην Κυλλήνη ήταν καλεσμένη και η Demy, η οποία είναι ζευγάρι με τον Άκη Πετρετζίκη! Είπε λοιπόν τα τραγουδάκια της το κορίτσι, είδε και τον καλό της ο οποίος της έλειψε, και φυσικά δεν είπε κουβέντα για τη σχέση τους, αλλά τόνισε πως στεναχωριέται που θα πρέπει ν΄αποχωριστεί την… «παρέα» τους και να επιστρέψει Αθήνα!

Ζευγαροϋπόθεση σας λέμε η εκπομπή…!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top