Ο Χάρρυ Κλυνν ζητά τη σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου

Τον θεωρεί υπεύθυνο για όσα… «τραβάει» ο Ελληνικός λαός

Μπορεί ο Χάρρυ Κλυνν να έχει γίνει γνωστός για το καυστικό του χιούμορ και την αστείρευτη σάτιρα των κακώς κειμένων της χώρας μας, όμως τον τελευταίο καιρό τα… έχει πάρει άγρια με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Μετά από μια σειρά οργισμένων tweets, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερος και ζητά την άμεση σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Με επιστολή του που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Χάρρυ Κλυνν αναφέρεται στην «τραγωδία» της πατρίδας του και κατακρίνει το ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις πελατείας και διαφθοράς που καλλιέργησε τα χρόνια της διακυβέρνησής του.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει στην επιστολή του:

«Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, παραδέχτηκε (Βουλή, 21.09.2010) ότι αυτός και το κόμμα του παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους και την ηθική τάξη, με αποτέλεσμα να βλαφτεί κατάφωρα το Δημόσιο συμφέρον και να οδηγηθεί μοιραία η Πατρίδα μας στην τραγωδία που ζει σήμερα...

Η δημόσια παραδοχή του, ως εξέχων μέλος του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, «Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» φανερώνει ξεκάθαρα το όργιο των παρανομιών και των πολιτικά απαράδεκτων μεθόδων που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Κατόπιν όλων αυτών αιτούμαι την άμεση σύλληψη του κ. Πάγκαλου και την προσαγωγή του σε ανάκριση προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, ενώπιον τη Βουλής των Ελλήνων.

Με τιμή
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)
Κομνηνών 21
55 131 Θεσσαλονίκη
στις Κυριακή, Ιούνιος 10, 2012»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top