Δέσποινα Βανδή: «Από τότε που γεννήθηκε ο Γιώργος πάψανε τα γκομενικά με τον Ντέμη!»

«Σιχαίνομαι τη λέξη “δίαιτα” αλλά γυμνάζομαι καθημερινά»

​Στα 42 της, η Δέσποινα Βανδή νιώθει πιο ώριμη και κατασταλλαγμένη από ποτέ:

«Με το “μεγαλώνω” έρχονται κι άλλα πράγματα. Ωριμάζεις, φιλοσοφείς, γίνεσαι πιο ψύχραιμος, πιο λογικός και λιγότερο παρορμητικός. Και μπορεί να έχεις κάνει κι ένα ξεσκαρτάρισμα των φίλων και γενικότερα των ανθρώπων που αξίζει να έχεις δίπλα σου. Ισορροπείς διαφορετικά και δεν μένεις στην επιφάνεια».

Μιλώντας για τον σύζυγο της, λέει πως αν τον γνώριζε σήμερα και πάλι θα τον ερωτευόταν:

«Με γοητεύει πάρα πολύ το μυαλό του, με γοητεύει πάρα πολύ αυτό που είναι ο Ντέμης, μέχρι και σήμερα. Είμαι περήφανη γι΄αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές. Ακολουθεί πάντα τα πιστεύω του, που τα διέπει με τετράγωνη λογική».

Πότε βγήκαν όμως τελευταίο ραντεβού οι δυο τους;

«Οι δυο μας μόνο; δεν θυμάμαι! Το κάναμε παλιότερα μέχρι που γεννήθηκε και ο Γιώργος. Τότε πάψανε αυτά τα… γκομενικά. Μετά είχαμε πιο πολύ την ανάγκη να βγούμε με κάνα φίλο να πούμε καμιά κουβέντα».

Από την κρίση που περνά η χώρα, τη φοβίζει όπως λέει να μην χάσει την οικογένεια της, «όλα τ’ άλλα μπορώ να τ’ αντιμετωπίσω».

Ωστόσο τονίζει πως δεν θα γύριζε στην Γερμανία:

«Αυτό το ελληνικό φώς, αυτή τη μυρωδιά από το χώμα αυτού του τόπου και τη θάλασσα δεν μπορώ να τα ξεπεράσω! Αδύνατον!»

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως όσο μεγαλώνει προσέχει περισσότερο το σώμα της, αλλά δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες:

«Γυμνάζομαι καθημερινά, ενώ παλιότερα δεν γυμναζόμουν τόσο. Τώρα προσπαθώ περισσότερο, γιατί το σώμα δεν υπακούει όπως έκανε πριν 15 χρόνια. Αλλά σιχαίνομαι τη λέξη “δίαιτα”. Προτιμώ να κάνω μια ώρα γυμναστική περισσότερο και να τρώω ο,τι θέλω».

Γι΄αυτό και στέλνει για μια ακόμα φορά το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, πως «και κυτταρίτιδα έχουμε και ρυτίδες και απ΄όλα. Θέλω ν΄απομυθοποιήσω αυτό που βλέπει η μέση γυναίκα στα εξώφυλλα. Κυρίες μου δεν είμαστε έτσι!»





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top