Διάσημες μαμάδες που υιοθέτησαν παιδάκια

Έδωσαν απλόχερα την αγά��η τους

Διάσημες μαμάδες που υιοθέτησαν παιδάκια

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Η μητρότητα είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood ονειρεύτηκαν τη στιγμή που θα κρατήσουν στα χέρια τους το παιδί τους. Κάποιες όμως λόγω σοβαρών ιατρικών προβλημάτων, άλλες λόγω... αντικειμενικών δυσκολιών, αποφάσισαν να χαρίσουν απλόχερα την αγάπη τους και την αγκαλιά τους σε παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Η Charlize Theron μόλις πέρσι έλεγε ότι θέλει πάρα πολύ ένα μωρό και φέτος έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Υιοθέτησε τον μικρούλη Jackson και δηλώνει πιο γεμάτη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Denise Richards πάλι αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρούλα Eloise Joni παρά το γεγονός ότι ήταν χωρισμένη και είχε ήδη δύο βιολογικές κόρες. Έδωσε στη μιρκή το όνομα της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή το 2007 και δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της.

Δύο αγόρια έχει υιοθετήσει και η Sheryl Crow, τον Wyatt Steven και τον Levi James. Η τραγουδίστρια πήρε σπίτι της τα παιδιά της αμέσως αφότου γεννήθηκαν και έχει υποσχεθεί και στους δύο ότι όταν ενηλικιωθούν θα τους βοηθήσει να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς.

Η Sandra Bullock πάλι μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Jesse James βρήκε έναν καινούργιο άνδρα για να της πάρει τα μυαλά. Μιλάμε φυσικά για τον μόλις τριών ετών Louis ο οποίος της έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.

Την επιλογή της υιοθεσίας έκανε και η Catherine Heigl. Η γνωστή ηθοποιός από το Grace Anatomy έχει υιοθετήσει δύο κοριτσάκια και όπως παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη της πρώτης κόρης, Naleigh. Τελικά τα κατάφερε όμως και της έφυγαν και οι κακές σκέψεις ότι δεν είναι καλή μητέρα.

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσαν να λείπουν η Madonna και η Angelina Jolie. Η μρν πρώτη έχει υιοθετήσει δύο παιδιά με την υιοθεσία του David να εξελίσσεται σε κανονικό σκάνδαλο με τη βασίλισσα της ποπ να κατηγορείται ότι δεν ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες του Μαλάουι.

Η Angelina Jolie πάλι έχει υιοθετήσει τρία παιδιά, τον Maddox, τον Pax και τη Zahara και μάλιστα όταν ακόμα ήταν μόνη της και δεν είχε σχέση με τον Brad Pitt.

Όταν η Nicole Kidman ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την Isabella. Μετά το διαζύγιό της από τον Cruise η Kidman βρήκε την αγάπη στο πλευρό του Keith Urban και έτσι απόκτησε και δύο βιολογικά παιδιά, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια. Οι δύο ηθοποιοί έχουν από κοινού την κηδεμονία των δύο υιοθετημένων τους παιδιών και τα πάνε μια χάρα όσον αφορά στην ανατροφή τους.

Η Michelle Pfeiffer υιοθέτησε το 1993 την κόρη της Claudia Rose, την οποία μετά από ένα χρόνο υιοθέτησε και ο μετέπειτα σύζυγός της David Kelley. Οι δυο τους μάλιστα αργότερα απόκτησαν κι ένα βιολογικό γιο, τον John, ο οποίος τα πάει τέλεια με την αδελφήτ ου.

Tέλος, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι έχει υιοθετήσει και η Diane Keaton. Η Dexter γεννήθηκε το 1995 και ο Duke το 2000 και η ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση πάρα το γεγονός ότι ήταν μόνη της και μάλιστα δεν παντρεύτηκε ποτέ. Είχε φροντίσει δε να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να τα δούμε σε φωτογραφία όταν η Dexter ήταν 13 και ο Duke 8.







Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top