Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά στο Hollywood!

Ερωτευμένοι celebrities με διαφορά ηλικίας…

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά στο Hollywood!

Επιμέλεια: Σαντίκου Ολγίνα

Είναι γεγονός! Οι διάσημες του Hollywood ψηφίζουν μικρότερους άντρες για συντρόφους τους…

Η γυναικάρα που αγαπήσαμε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», Sharon Stone διατηρεί δεσμό εδώ και έναν μήνα με ένα πανέμορφο βραζιλιάνο μοντέλο, σε ηλικία 28 ετών!Το μελαχρινό αγόρι όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, ακούει στο όνομα Martin Mica.
Την προσέχει μάλιστα τόσο πολύ που της κρατάει μέχρι και την τσάντα. Να μη σχολιάσουμε τα φιλιά στην παραλία, τις αγκαλιές και τα χάδια.

Ένας έρωτας που… έχει γεννηθεί εδώ και καιρό: Τι κι αν έχει δυο παιδιά η καλλονή Jennifer Lopez, η τραγουδίστρια φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά πολύ μικρότερου της Casper Smart.
Ο νεαρός χορευτής έχει πρωταγωνιστήσει και στο τελευταίο της video clip , ενώ με κάθε ευκαιρία την παίρνει αγκαλιά και την φιλάει δημόσια! Μπορεί να είναι μόλις 23ετών αλλά κατάφερε να κερδίσει μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood… Η J.Lo του έχει αγοράσει κινητό, ενώ του δίνει και την πιστωτική της κάρτα για να κάνει άφοβα όσες αγορές θέλει!

Νέος έρωτας στον χώρο της showbiz για την Tyra Banks που όπως σας γράψαμε κλείνει ένα μήνα, ολόφρεσκος δηλαδή! Το μοντέλο διάλεξε για σύντροφο τον 14 χρόνια μικρότερο της Robert Evans και για κριτή του America’s Next Top Model!Μέχρι και φωτογραφία ανέβασε με το boyfriend…

Και να κλείσουμε με τη Madonna και τον Brahim Zaibat! Σαν τα πουκάμισα τους αλλάζει και αφού μπορεί καλά κάνει! Αυτή τη φορά έχει κρατήσει πάνω από 6μηνο σύντροφο…
Ο 24χρονος Γάλλος χορευτής Brahim Zaibat, ο οποίος, όχι μόνο έχει τα λιγότερα από τα μισά της χρόνια, αλλά όπως φαίνεται της έχει αναστατώσει και την ζωή.
Όσοι συναναστρέφονται την τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα δηλώνουν ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους. Πώς να έχει θα μας πείτε τώρα… αφού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιος της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top