Brangelina: Ξόδεψαν 3.000£ για φαγητό και άφησαν 733£ tip!

Το ζεύγος λατρεύει τις πικάντικες γεύσεις…

Brangelina: Ξόδεψαν 3.000£ για φαγητό και άφησαν 733£ tip!

Την Πέμπτη το βράδυ το ζεύγος Brangelina ξόδεψε 3.000 £ για φαγητό και ποτό!

Το χολυγουντιανό ζευγάρι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο πανέμορφο προάστιο του Λονδίνου, το Surrey, όπου και έχει νοικιάσει ένα ωραίο διαμέρισμα!

Οι δυο τους λοιπόν, χωρίς τα παιδιά, πήραν λίγους και εκλεκτούς φίλους και δυο bodyguards και βγήκαν σε γνωστό μαγαζί της πειορχής! Ε, κάθε μέρα με τα παιδιά κλεισμένοι στο σπίτι μπούχτησαν οι άνθρωποι…

Υπάλληλος του μαγαζιού υποστήριξε πως «το ζεύγος παρήγγειλε πολλά μπουκάλια σαμπάνιας και κρασιού. Το καλό είναι πως το μαγαζί μας βρίσκεται δίπλα στο σπίτι που νοικιάζουν στο Surrey, οπότε δεν είχαν να διανύσουν πολύ δρόμο μετά».

Όσο για το φαγητό, το ζευγάρι παρήγγειλε ένα πιάτο από όλα τα φαγητά του μενού, ώστε να δοκιμάσουν όλες τις πικάντικες γεύσεις. Και οι ίδιοι έχουν δηλώσει fan του πικάντικου!

Το ζεύγος μόνο τσιφούτηδες δεν μπορούμε να τους πούμε, αφού άφησαν φιλοδώρημα 733,75£.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως «το προσωπικό δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπήκαν μέσα στο μαγαζί η Angelina και ο Brad χωρίς να έχουν κάνει κράτηση με ύφος χαμηλών τόνων και απλά κάθισαν σε ένα τραπέζι». Και συνέχισε λέγοντας «ήταν 5 άτομα και δυο από τους bodyguards που έκατσαν σε διπλανό τραπέζι. Το μόνο που δεν δέχτηκαν ήταν να βγάλουν μια φωτογραφία με τους σερβιτόρους. Δεν ήταν όμως αρνητικοί, αφού είπαν πως χαλαρώνουν και θα βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους την επόμενη φορά που θα έρθουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top