Χώρισαν Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ;;

Έντονες φήμες για τέλος στη σχέση τους

Χώρισαν Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ;;

Για γάμο ετοιμαζόμασταν και χωρισμό τελικά έχουμε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε ότι το ζευγάρι εδώ και ��ίγες μέρες δεν είναι πια μαζί, παρά τις φήμες που είχαν πυκνώσει τον τελευταίο καιρό ότι οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν.

Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να περιμένει και το πρώτο του παιδί, κάτι που δεν είχε επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο.

Οι μοναχικές όμως εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου τον τελευταίο καιρό έδωσαν την αφορμή σε κάποιους να πουν ότι τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν στη σχέση του ζευγαριού.

Βλέπετε από την πρώτη μέρα της σχέσης τους Υβόννη και Αντώνης ήταν αχώριστοι, οπότε οι μοναχικές βόλτες του τραγουδιστή έκαναν αρκετούς να υποψιαστούν.

Άνθρωποι βέβαια από το περιβάλλον του ζευγαριού επιμένουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσά τους. Μιλούν για μια μικρή κρίση την οποία η απόσταση θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν και σύντομα θα τους δούμε και πάλι μαζί.

Ίδωμεν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top