Οι πιο σέξι σύντροφοι ποδοσφαιριστών του Euro!

Τα θηλυκά που θα βάλουν γκολ από... τις κερκίδες

Οι πιο σέξι σύντροφοι ποδοσφαιριστών του Euro!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί πρωταγωνίστρια του Euro, που ξεκινά απόψε με το Πολωνία - Ελλάδα (19:00), να είναι η μπάλα, ωστόσο, κάποια άλλα θηλυκά θα κλέψουν την παράσταση στις κερκίδες: οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών, μερικές από τις οποίες είναι πραγματικά «καυτές»!

Φαβορί στις… WAGs (Wives and Girlfriends, όπως αναφέρονται τα κορίτσια των ποδοσφαιριστών) θα είναι σίγουρα η Ισπανία. Πώς αλλιώς αφού ο Ίκερ Κασίγιας είναι ζευγάρι με την σέξι δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο και ο Ζεράρ Πικέ με την εκθαμβωτική Σακίρα;

Με την νέα του σύντροφο, Ραφαέλα Φίκο, στο πλευρό του θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ιταλίας ο Μάριο Μπαλοτέλι, που έχει ως… αντίπαλο δέος την Αλένα Σερέντοβα, του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Στα του ομίλου της Εθνικής μας, αρκούντως hot είναι και η αγαπημένη του Βόιτσιεχ Στσέζνι της Πολωνίας (που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα), Σάντρα Τζίβισεκ. Από την Ρωσία την παράσταση κλέβει η Τζούλια Αρσάβινα του Αντρέι Αρσάβιν και από την Τσεχία, η «εκρηκτική» Ράντκα Κοκούροβα του Τόμας Ροσίτσκι.

Το κορμί της πρώην Μις Ιρλανδία, Κλοντίν Πάλμερ, χαίρεται ο Ρόμπι Κιν, που έχει κορμί – λαμπάδα παρά τα πρόσφατα γεννητούρια. Ξανθιά και μοντέλο είναι και η Τατιάνα Μπάτινιτς, αγαπητικιά του Ιβάν Ράκιτιτς.

Η Λένα Γκέργκε είναι μακράν η πιο σέξι WAG της Γερμανίας, νικήτρια του «Next Top Model» της χώρας και παρουσιάστρια της αυστριακής version του, ενώ από τις συντρόφους των Βρετανών ποδοσφαιριστών ξεχωρίζει η Άνι Κούπερ του Άσλεϊ Κόουλ και εκείνες των Ολλανδών η Σιλβί Φαν Ντερ Φάαρτ.

Η Γιούλια Βορονίν, σύζυγος του Αντρέι Βορονίν, κρατά τα σκήπτρα των Ουκρανών WAGs, η Σιντονί Μπιεμόν του Αντίλ Ραμί κλέβει την παράσταση στην Εθνική Γαλλίας, ενώ από την Σουηδία ξεχωρίζει μια… Ρωσίδα, η Οξάνα Άντερσον του Κρίστιαν Βίλεμσον.

Για το τέλος σου αφήσαμε την Ελληνίδα, αλλά και μια πασίγνωστη ανά την Υφήλιο: μιλάμε για το μοντέλο Αλεξάνδρα Λοϊζου, σύντροφο του Γιώργου Σαμαρά, αλλά και την συνάδελφό της, Ιρίνα Σάικ, αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Καμάρωσε σε φωτογραφίες τα πιο hot κορίτσια του Εuro

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top