Παπαρίζου: «μου έμεινε κουσούρι. Δεν εμπιστεύομαι άνδρα»

Τι είπε για τον χωρισμό της και τον θάνατο του πατέρα της

Παπαρίζου: «μου έμεινε κουσούρι. Δεν εμπιστεύομαι άνδρα»

«Δεν πρόκειται να πω κακό λόγο για τον Τόνι γιατί ήταν ο σύντροφός μου για 12 χρόνια. Απλά, στεναχωριέμαι που είχαμε αυτή την κατάληξη», είπε η Έλενα Παπαρίζου, αποκαλύπτοντας πως έχει τύχει να πάει στο σπίτι του Τόνι Μαυρίδη και να είναι εκεί η νέα του σύντροφος! Παράλληλα, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τις φήμες που την θέλουν ομοφυλόφιλη.

Όπως είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εκπομπή «Βράδυ» που θα προβληθεί απόψε, δεν μπορεί πλέον να εμπιστευθεί έναν άνδρα. «Λυπάμαι για ένα πράγμα: ο πατέρας μου με είχε μεγαλωμένη λίγο αγοροκόριτσο. Ό,τι έλεγε στον αδερφό μου, το έλεγε και σε μένα και την αδερφή μου. Μου έλεγε “το πουλί σου και την υπογραφή σου να προσέχεις που τα βάζεις”. Την υπογραφή μου μάλλον δεν κατάλαβα. Πέφτανε μέσα σε ένα μήνα τα εξώδικα βροχή και γνωρίζοντας ότι είμαι στη Σουηδία. Τι θα έκανα δηλαδή; Θα ερχόμουν εδώ κ��ι θα άφηνα την εκπομπή;», πρόσθεσε.

«Όταν κάτι μέσα σου τελειώνει, τελειώνει», συνέχισε η Έλενα, τονίζοντας πως δεν την πείραξε όταν είδε φωτογραφίες του Τόνι με νέα σύντροφο, αλλά και αποκαλύπτοντας ότι έχει τύχει να πάει στο σπίτι για να πάρει χαρτιά και κλειδιά και η κοπέλα να είναι εκεί, αλλά να μην θέλει να την δει (σ.σ η κοπέλα την Έλενα).

«Πολλά βράδια μπορώ να κάτσω και να κλάψω γιατί μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου. Είχαμε πολύ καλή σχέση και μιλάγαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Αφού ώρες ώρες λές “γιατί στο διάολο δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο για τον παράδεισο;”. Γιατί στον παράδεισο είναι σίγουρα», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφερόμενη στον χαμό του πατέρα της.

Τέλος, η Έλενα απαρίθμησε και τις φήμες που έχουν ακουστεί για εκείνη: «έχω ακούσει ότι είμαι λεσβία, ότι πίνω, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι παίρνω αντικαταθλιπτικά», είπε, ενώ παραδέχθηκε πως πίνει όπως όλος ο κόσμος όταν πάει στα μπουζούκια και… τσακίζει ολόκληρα ταψιά με μουσακά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top