Γενέθλια σήμερα η Καίτη Γαρμπή: τα πόσα κλείνει;

Πώς θα το γιορτάσει και τι ετοιμάζει για το καλοκαίρι

Γενέθλια έχει σήμερα η Καίτη Γαρμπή, που κλείνει τα 49!

Από τα ξημερώματα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχεται «βροχή» ευχών από τους θαυμαστές της σε Facebook και Twitter, ενώ, όπως μαθαίνει το star.gr, θα σβήσει τα κεράκια της οικογενειακά.

Αυτό τον καιρό, η Καίτη ετοιμάζει ιταλικό δίσκο, ενώ θα κάνει συναυλίες εν πλω. Κι αν είσαι της… στεριάς, μπορείς να την απολαύσεις live στην μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ!

Η Καίτη γεννήθηκε σαν σήμερα το 1963 στον Κορυδαλλό.
Η οικογένειά της μετακόμισε στο Αιγάλεω και, μετά την ενηλικίωσή της στη Νέα Σμύρνη, όπου η τραγουδίστρια διέμενε μέχρι την ημέρα του γάμου της, το 1997.

Η καριέρα της ξεκίνησε μαζί με την μικρότερη αδερφή της, Λιάνα (που πλέον ζει μόνιμα στην Κύπρο) ως «αδελφές Γαρμπή» είναι περισσότερο γνωστές για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Οι solo εμφανίσεις της ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ενώ το πρώτο της τραγούδι ήταν το «Στο Σαιν Τροπέ» (1987) και το πρώτο της album το «Πρόβα» (1989).

Από τότε μέχρι σήμερα, η Καίτη έχει στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχίες. «Θα Μελαγχολήσω», «Χαμένα», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Ευαισθησίες», «Μην Με Συγκρίνεις», «Το Κάτι», «Δώρο Θεού», «Απλά Τα Πράγματα», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ξυπόλυτη Χορεύω», «Επιτέλους», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Αρχίζω Πόλεμο», «Άκουσε Αγόρι Μου», «Εσένα Μόνο» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει.

To 1993 η ΕΡΤ πρότεινε στην Καίτη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Με το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός» κατέκτησε την 9η θέση, ενώ οι fans του διαγωνισμού μιλάνε ακόμα και σήμερα για τυρκουάζ φόρεμα με τα τολμηρά σκισίματα στο πλάι…

Το 1997 η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Διονύση Σχοινά, με την πρόταση γάμου που της έκανε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το 1999 ήρθε στον κόσμο ο γιός τους, Δημήτρης.

Το βιογραφικό της μετρά χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις, συμμετοχές σε τηλεοπτικά προγράμματα και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Κώστας Τουρνάς, Φοίβος, Αντώνης Βαρδής, Γιώργος Θεοφάνους είναι μερικοί μόνο από τους συντελεστές των τραγουδιών της, ενώ επί σκηνής και δισκογραφικά έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Δες φωτογραφίες της Καίτης και βίντεο με μερικά από τα hits της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top