«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter των celebrities για το περιστατικό Κανέλλη-Κασιδιάρη

ΔΕΙΤΕ πως σχολιάζουν ο,τι συνέβη στην εκπομπή του Παπαδάκη

«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter των celebrities για το περιστατικό Κανέλλη-Κασιδιάρη

Πανικός έχει γίνει από το πρωί στα social media με το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε Κανέλλη-Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Με το Twitter να κρατά τα σκήπτρα των σχολίων, οι celebrities δεν έχουν σταματήσει από το πρωί ν΄αναφέρονται στο απίστευτο συμβάν.

Ξεκινάμε με την Έλενα Ακρίτα, που πόσταρε: «όσοι φωνάζαμε βγάλτε ρε σεις ΧΑυγίτες στην tv να τους γνωρίσει ο κόσμος κι αφήστε τα πολίτικαλι κορέκτ, είμασταν τρελοί έτσι;» και συνέχισε λέγοντας: «ο Κασιδιάρης ο άντρας ο πολλά βαρύς, κρύφτηκε σαν την κοτούλα για ν΄αποφύγει το αυτόφωρο. Έτσι καθ��ρίζει η Άρια φυλή ρεε!»

Και η Ελευθερία Αρβανιτάκη όμως πήρε θέση γράφοντας:

«Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού».

Η Μαρία Κορινθίου στη συνέχεια έγραψε: «πόσο μεγάλη ντροπή και θλίψη! Τι κρίμα! Μια τόσο υπέροχη χώρα με μεγάλη κληρονομιά και ιστορία έχει καταντήσει περίγελος σε όλο τον κόσμο!»

Η Άντζυ Σαμίου από την άλλη σχολίασε: «ευκαιρία τα χαστούκια του Κασιδιάρη, ν΄αγιοποιηθούν τα κόμματα της διαφθοράς και της καταστροφής της χώρας;;; όχι βέβαια. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!»

Η Ζέτα Δούκα, πόσταρε: «Ο,τι συνέβη σήμερα, πραγματικά ξεπερνάει κάθε σχολιασμό! Έχει όμως ανοίξει παράθυρο ανείπωτης βίας για την κοινωνία μας εδώ και πολύ καιρό…»

Η Έλλη Κοκκίνου, έγραψε στο Twitter της: «τουλάχιστον ξεσκεπάστηκαν και φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο!!!»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «το πιο λυπηρό είναι ότι το συμβάν του ξυλοδαρμού είναι απόλυτα συνυφασμένο με την καθημερινότητα της ζούγκλας όπου συμβιώνουμε…»

Τέλος, ο Ιωσήφ Μαρινάκης έγραψε: «για τον “κύριο” boxer δεν θα χαλάσω φαιά ουσία… έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα! Οι άλλοι 2 “κύριοι” που ούτε κούνησαν από την καρέκλα τους;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top