Το καλοκαίρι ήρθε και οι celebrities βγαίνουν με τα μαγιό τους!

Θυμηθείτε μερικές τσουπωτές και..αδύνατες εμφανίσεις!

Το καλοκαίρι ήρθε και οι celebrities βγαίνουν με τα μαγιό τους!

Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και οι celebrities όλου του πλανήτη βγάζουν τα κάλλη τους στη φόρα… Όλο τον χειμώνα «χτίζουν» το κορμί και έφτασε η ώρα να το δείξουν!!

Διαλέξαμε μερικές γυναικάρες με juicy σώματα και σας τις παρουσιάζουμε με τα μικροσκοπικά τους μαγιό...

Mariah Carey.Η τραγουδίστρια αδυνατίζει, παχαίνει αλλά οι καμπύλες της ποτέ δε φεύγουν! Λεπτή ή γεματούλα αρέσει πολύ στον αντρικό πληθυσμό!

Cameron Diaz. Ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Hollywood με photoshop ή χωρίς είναι αψεγάδιαστο!!Οι κοιλιακοί της είναι φέτες, ενώ με κάθε αφορμή τους επιδεικνύει!

Andriana Lima. Ο άγγελος της Victoria’s Secret έχει πανέμορφο πρόσωπο και αξιοζήλευτο σώμα! Οι αναλογίες της την ανεβάζουν στην κορυφή της λίστας με τις ωραιότερες γυναίκες.

Demi Moore.Ίσως ο Ashton Kutcher την ερωτεύτηκε στην ταινία Striptease που τα έβγαλε όλα και άφησε τους πάντες άφωνους!! Παρά τα 49 της χρόνια το κορμί παραμένει κορμί!! Από ένα μέρος τι να το κάνεις όταν έχεις χάσει τον κούκλο; Το σίγουρο είναι πως η Demi συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες ημίγυμνες στο Twitter.

Scarlett Johansson.Η ηθοποιός παίρνει πολλά like σε όλους τους τομείς!! Υποκριτική, ομορφιά, γλυκύτητα…. Η μια κινηματογραφική επιτυχία διαδέχεται την άλλη και ο ένας έρωτας τον άλλον!! Η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει! Η Scarlett προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας και αν πηγαίνει για μπάνιο! Μπορεί να μην είναι γραμμωμένη αλλά το καμπυλωτό της σώμα φαντασιώνει πολλούς άντρες και δίνει θάρρος σε πολλές γυναίκες να μείνουν όπως είναι!!

Rihanna.Μάλλον ρισκάρουμε που σας την δείχνουμε στην παραλία με μαγιό, αφού ενδέχεται σε λίγες ώρες να έχει αλλάξει εμφάνιση… Πάντως το juicy σωματάκι της αρέσει πολύ και όπως έχει δηλώσει και η ίδια δεν θα γίνει ποτέ πετσί και κόκαλο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top