Εντυπωσίασε η Kate Middleton στο δείπνο για το διαμαντένιο ιωβηλαίο!

Χαμογελαστή έλαμπε κάτω από το βέλο η Δούκισσα…

Εντυπωσίασε η Kate Middleton στο δείπνο γι�� το διαμαντένιο ιωβηλαίο!

Η Δούκισσα του Cambridge επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τον «τίτλο της» με την εκθαμβωτική της εμφάνιση στο δείπνο για το διαμαντένιο ιωβηλαίο που πραγματοποιήθηκε στο Westminster Hall προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο δείπνο είδαμε πολλούς γαλαζοαίματους μεταξύ των οποίων, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα. Από τα 700 άτομα, τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της έκλεψε η Kate!

Τι περιλάμβανε το μενού του βασιλικού δείπνου; Οι καλεσμένοι έφαγαν μαριναρισμένο σολομό με καβούρι, αρνί κοκκινιστό με σπαράγγια, πατάτες και σάλτσα που εύστοχα ονομάστηκε «ιωβηλαία σάλτσα».

Νωρίτερα, η Δούκισσα βρέθηκε στον καθεδρικό ναό του St.Paul, για τις ευχαριστίες προς τιμήν της Βασίλισσας και κάθισε ανάμεσα στα δυο αδέρφια, William και Harry.

Τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει εντυπωσίασαν τους στιλίστες και τους καλεσμένους.

Το φόρεμα που επέλεξε η Kate ήταν του οίκου Alexander McQueen, στο χρώμα του δέρματος. Το καπέλο με το βέλο μας θύμιζε κάτι από Grace Kelly και τα παπούτσια πήγαιναν γάντι με το όλο σύνολο!

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής είναι ο αγαπημένος της, αφού τον επέλεξε να της ράψει και το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top