Οι stars που τα έτσουξαν λίγο παραπάνω και τους απαθανάτισε ο φακός

Ήπιαν λίγο παραπάνω και έφυγαν… σηκωτοί

Οι stars που τα έτσουξαν λίγο παραπάνω και τους απαθανάτισε ο φακός

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Οι διάσημοι είναι μες στα πάθη. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν μία μεγαλύτερη αδυναμία στο ποτό, σε σημείο ουκ ολίγες φορές να τους έχουν μαζέψει σηκωτούς από τα διάφορα clubs του Hollywood.

Όπως ας πούμε ο Mel Gibson, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι αντιμετώπιζε για χρόνια πρόβλημα αλκοολισμού. Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε ευχαριστήσει την πρώην γυναίκα του που είχε σταθεί βράχος δίπλα του και τον βοήθησε να το ξεπεράσει. «Ξεπεράσει» που λέει ο λόγος, γιατί εκεί γύρω στο 2008 ο Mel ξανακύλησε και ήταν άπειρες οι φορές που ή θα τσακωνόταν με τους παπαράτσι ή θα τον μετέφεραν στο σπίτι του σηκωτό.

Να μη μιλήσουμε για την Courtney Love, που άμα ξεκινήσει δε σταματά με το ποτό. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στη βότκα, αλλά όταν φτάσει στο τσακίρ κέφι τα πίνει όλα, κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα, δεν είναι επιλεκτική η γυναίκα.

Άπειρες είναι επίσης και οι φωτογραφίες της Lindsay Lohan σε ένα αυτοκίνητο μετά από άγριο ξενύχτι με αυτό το βλέμμα το απλανές που δεν ξέρει καν πού βρίσκεται.

Η δε πρώην κολλητή της, Paris Hilton έχει γίνει πραγματικά ρεζίλι, αφού από το ποτό δεν έβλεπε μπροστά της και την ώρα που άστραφταν τα φλας σωριάστηκε φαρδιά πλατιά στο δρόμο.

Η Beyonce πάλι, αν και δεν της το’ χαμε έχει κάνει κι αυτή τα ξέφρενα ξενύχτια της, όπου έχασε για λίγο τον έλεγχο. Πάντως ακόμα και στα μεθύσια της, η τραγουδίστρια είναι μια κυρία και πάντα φρόντιζε να μην έχει κανένα… ατύχημα και φανεί κάτι που δεν πρέπει από το φόρεμά της.

Για όσους πάλι θεωρούν ότι η Angelina Jolie έχει αφήσει το άγριο παρελθόν της πίσω, να σας πούμε ότι ακόμα κι αυτή, καμιά φορά αποφασίζει να ξεδώσει. Σε μια εκδήλωση μάλιστα ήπιε λίγο παραπάνω, χωρίς βέβαια να χάσει τον έλεγχο. Απλά έγινε λίγο πιο γλυκιά να το πω, λίγο πιο διαχυτική, λίγο πιο τρυφερή ένα πράγμα.

Και το ζευγάρι David και Victoria Beckham όμως έχει τις στιγμές του που θέλει να ξεχάσει. Διότι εμ τα πιτσουνάκια τα έτσουξαν, εμ τους έπιασε και ο φωτογραφικός φακός σε πόζες όχι και τόσο κολακευτικές.

Η Kate Moss πάλι είναι γνωστό party animal και ως γνήσια Βρετανίδα του δίνει και καταλαβαίνει με το ποτό. Μάλιστα πώς γίνεται σε κάθε της μεθύσι να είναι εκεί και οι φωτογράφοι για να της το θυμίζουν είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.

Αξέχαστο τέλος θα μείνει και σ’ εμάς και στον Kiefer Sutherland το μεθύσι του σε παμπ του L.A. Είχε γίνει τόσο λιώμα που κατέβασε τα παντελόνια και έμεινε όπως τον γέννησε η μαμά του, να δείχνει φάτσα φόρα τα… προσόντα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top