Τα «έσπασαν» Johnny Depp και Jennifer Aniston στα βραβεία του MTV!

Ο Johnny ρόκαρε και η Jennifer αυτοσαρκάστηκε! ΔΕΙΤΕ τι έγινε

Τα «έσπασαν» Johnny Depp και Jennifer Aniston στα βραβεία του MTV!

Τα έδωσαν όλα στη σκηνή των MTV Awards, Jennifer Aniston και Johhny Depp.

Ο 48χρονος ηθοποιός, ρόκαρε για τα καλά λίγο πριν παραλάβει το βραβείο «Generation Award», παρέα με τους «Black Keys», καταφέρνοντας να κάνει το γυναικείο κοινό –και όχι μόνο-, να παραληρεί στο ξεδίπλωμα των πολλαπλών του ταλέντων.

Ντυμένος με το σύνηθες εκκεντρικό του look και εφοδιασμένος με το ιδιαίτερο του χιούμορ, ο Depp «τα έσπασε» επί σκηνής, με το Twitter να έχει πάρει φωτιά και να εξυμνεί το ταλέντο του.

Και η Jennifer Aniston όμως δεν πήγε πίσω, καθώς με το που ανέβηκε στη σκηνή ώστε να παραλάβει το βραβείο για την πιο «Βρώμικη Κινηματογραφική Σκηνή», δεν δίστασε ν΄αστειευτεί και ν΄αυτοσαρκαστεί λέγοντας:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια”, που μου επέτρεψαν ν΄αναδείξω την τρυφερή πλευρά μου, και στον σκηνοθέτη Σεθ Γκόρντον, που μου επέτρεψε να γίνω σεξοβόμβα!»

Για όσους δεν γνωρίζετε, να σας ενημερώσουμε πως η 43χρονη ηθοποιός, μας είχε δείξει έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό, στην ταινία «Τ΄Αφεντικά της Συμφοράς», όπου σε μια σκηνή φορά μόνο τα εσώρουχα της και καταβροχθίζει πρόστυχα μια μπανάνα. Ναι καλά καταλάβατε. Για την εν λόγω σκηνή πήρε και το βραβείο η Jen.

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι έγινε στη σκηνή των MTV Awards!...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top