Π.Ζήνα: «Η νύχτα που έφυγε ο Μητροπάνος ήταν η χειρότερη των 16 χρόνων που τραγουδάω»

Τα συγκλονιστικά λόγια της Π.Ζήνα για τον πατέρα, συνάδελφο και φίλο που έχασε

Π.Ζήνα: «Η νύχτα που έφυγε ο Μητροπάνος ήταν η χειρότερη των 16 χρόνων που τραγουδάω»

​«Η νύχτα που έφυγε ο Μητροπάνος ήταν η χειρότερη των 16 χρόνων που τραγουδάω»

Με αυτήν την φράση περιέγραψε η Πέγκυ Ζήνα αυτό που ένιωσε με τ�� χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου.

Έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για το τι σήμαινε για την ίδια ο Δημήτρης Μητροπάνος , πως ένιωσε όταν έμαθε για τον χαμό του ενώ αποκάλυψε και τη τελευταία φορά που συναντήθηκαν.

Για το πώς ένιωσε για τον χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου

«Ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Ποτέ! Απλά, θα συνηθίσω να ζω μ’ αυτό. Ο Δημήτρης υπήρξε καταρχήν η κορυφαία συνεργασία μου- δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ανώτερο, έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο οποίος με γενναιοδωρία μου έδωσε όσα κανένας άλλος αυτά τα 16 χρόνια που τραγουδάω- αλλά κυρίως ένας άνθρωπος που στιγμάτισε τη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Ο Δημήτρης, μπορώ να πω, ότι ήταν πιο πάνω ακόμη και από ανθρώπους της οικογένειάς μου- με τη στενή έννοια της λέξης. Και αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάς, έτσι έτυχε και οι οικογένειές μας έδεσαν πάρα πολύ. Έγιναν σαν μία.»

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε

«Κάναμε Πάσχα μαζί. Ήμασταν Κυριακή μαζί, τη Δευτέρα ταξίδεψα για την Κύπρο και την Τρίτη το πρωί με ειδοποίησαν για το συμβάν. Σε αυτή την τελευταία μας συνάντηση θυμάμαι ότι ήμασταν πάρα πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι, στο πολύ φιλόξενο και ανοιχτό σπίτι του, σε ένα τεράστιο τραπέζι με πολλά φαγητά, στο οποίο γελούσαμε και ��κείνος έκανε αστεία με την κόρη μου. Και μόλις εκείνη γκρίνιαζε λίγο, της έλεγε “Tι θέλετε, κυρία μου; Θέλετε κάτι, κυρία μου;”. Αγκαλιαστήκαμε και γυρίσαμε στο σπίτι, για να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη μέρα και να ταξιδέψω για την Κύπρο».

Για το πώς βίωσε την θλιβερή είδηση του θανάτου του

«Ότι άσχημο μου έτυχε μέχρι τώρα- από τον θάνατο του μπαμπά μου, μέχρι άλλες απώλειες σημαντικών συγγενικών μου προσώπων, καθώς και κάποια ασθένεια του άντρα μου την περίοδο που ήμουν έγκυος- επειδή έτυχε να μην τραγουδάω εκείνη την εποχή, τις αντιμετώπισα σχετικά καλά. Αυτό, όμως, που βίωσα όταν έφυγε ο Δημήτρης για το τελευταίο του ταξίδι, μπορώ να πω ότι ήταν η χειρότερη νύχτα των 16 χρόνων που τραγουδάω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top