Άννα Βίσση: «είναι κουτό να ακολουθείς σαν ζόμπι τα κόμματα»

«Ζούμε καιρούς με πολλές προδοσίες», δηλώνει η τραγουδίστρια

Άννα Βίσση: «είναι κουτό να ακολουθείς σαν ζόμπι τα κόμματα»
«Σ’ αυτούς τους καιρούς με τις τόσες προδοσίες νομίζω ότι είναι κουτό πια ν ακολουθείς σαν ζόμπι τους φανατισμούς και τα κόμματα», λέει η Άννα Βίσση και παίρνει θέση για τα πολιτικά πράγματα στη χώρα, λίγες ημέρες πριν την νέα προσφυγή στις κάλπες!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν κρύφτηκε όταν την ρώτησαν πώς νιώθει για όσα ζούμε και αν υπάρχει κάποιο κόμμα που την πείθει.

«Έχω ανοιχτά τα αυτιά μου σε όλες τις προτάσεις που κατατίθενται, από όποια παράταξη κι αν προέρχονται προσπαθώντας πρώτα απ’ όλα να τις καταλάβω και μετά να προσπαθήσω να κρίνω αν είναι εφαρμόσιμες… Αναγκαζόμαστε να μαντέψουμε όλοι το καλό του τόπου, γιατί δεν υπάρχει κανείς να μας λέει την αλήθεια. Η πολιτική έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί τη διπλωματία για να επιβιώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Άννα αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους νέους, λέγοντας: «είναι αδιανόητο και εξοργιστικό να μην προσφέρει πια η χώρα ευκαιρίες για να δουλέψει ένας νέος άνθρωπος σήμερα. Η ελπίδα είναι μια λέξη πια μόνο! Εύχομαι να ξανά βρει το νόημα της. Ήρθε δυστυχώς η μέρα που όλοι φοβόμασταν. Να πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα χειρότερα».


Ακούστε στο βίντεο το νέο τραγούδι της Άννας, «Tυραννιέμαι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top