Δείτε: διάσημες που αναστάτωσαν με pole dancing

Ποιές το κούνησαν σε στύλο και… άναψαν φωτιές;

Δείτε: διάσημες που αναστάτωσαν με pole dancing
Από τις αγαπημένες συνήθειες έχει γίνει σε επώνυμες κυρίες το pole dancing, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες που αγκάλισαν τον στύλο όχι μόνο για κάποια φωτογράφηση ή κάποιο βίντεο, αλλά και για να γυμνάσουν το κορμί τους!

Η Kate Moss είναι από εκείνες που γυμνάζονται με pole dancing, στο οποίο και επιδόθηκε για τις ανάγκες video clip του συγκροτήματος White Stripes.
Πάντως, στο clip, δεν έφτασε το… ταλέντο της Shakira, η οποία χορεύει σε στύλο στο βίντεο της επιτυχίας της «Rabiosa».

Μαθήματα για να παίξει την στρίπερ έκανε η Lindsay Lohan, η οποία αργότερα παραδέχθηκε πως σκοπεύει να συνεχίσει το pole dancing γιατί γυμνάζει όλο το κορμί, ενώ την μέθοδο γυμναστικής σε στύλο υιοθέτησε από τις πρώτες η Teri Hatcher, η οποία έδειξε το… ταλέντο στης σε ένα από τα επεισόδια του «Desperate Housewives».

Δασκάλα της Britney Spears έγινε η Paris Hilton που εξασκείται από την εφηβεία της, φανατική του αθλήματος δηλώνει η Kate Hudson, η οποία προπονείται καθημερινά και έχει καταφέρει να ανεβαίνει στο στύλο ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, ενώ η Cindy Crawford έχει υποστηρίξει πως το pole dancing την βοήθησε να σώσει τον γάμο της!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top