Η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού μοντέλου που έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο

«Έδωσα τη μάχη μου και νίκησα»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού μοντέλου που έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο
Για τον Γολγοθά του, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Mr Tourism 2006, Αυγερινός Τσικνάκης.

«Από μικρός είχα προβλήματα. Ζαλάδες, μούδιαζαν τα πόδια μου, πονούσε η κοιλιά μου, λιποθυμούσα, αλλά οι γιατροί δεν έβρισκαν τίποτα. Όταν ήμουν 12 χρονών έπαθα την πρώτη μου επιληπτική κρίση, αλλά και πάλι οι γιατροί δεν είχαν βρει τι μου συνέβαινε», είπε.

Η πρώτη κρίση επιληψίας συνέβη όταν έπαιζε μπάλα. Ξαφνικά τον χτυπά η μπάλα στο κεφάλι, σωριάζεται κάτω και παθαίνει κρίση. Αμέσως σπεύδει ο γιατρός του αγώνα, του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί μιλούν απλά για επιληψία. Ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τον όγκο που έχει στον εγκέφαλο.

Η ζωή του αλλάζει δραματικά. Σταματά τον αθλητισμό, οτιδήποτε τον ευχαριστούσε, χάνει τους φίλους του και κάθε ίχνος κοινωνικής ζωής.

«Δεν έπρεπε να πίνω, να ξενυχτάω, να κολυμπάω. Δεν έπρεπε να κάνω τίποτα. Κανείς δεν ήθελε να βγει μαζί μου, μήπως πάθω κρίση και τον ξεφτιλίσω και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί . Δεν είχα φίλους, δεν είχα κοπέλα. Τότε θύμωνα μαζί τους, όμως τώρα τους καταλαβαίνω και τους δικαιολογώ», λέει.

Ο Αυγερινός είναι συνέχεια στους γιατρούς, κάνει εξετάσεις και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Οι κρίσεις είναι η καθημερινότητά του. Η τελευταία μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει κράτησε 45 ολόκληρα λεπτά!!!! Τελικά τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Το γνωστό μοντέλο έχει όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί.

«Οι γιατροί μου είπαν ή κάνεις την εγχείριση ή πεθαίνεις. Πάγωσα. Νόμιζα ότι το έλεγαν για κάποιον άλλο», εξομολογείται.

Οι γονείς του πουλάνε ένα διαμέρισμα και αμέσως πηγαίνουν στις ΗΠΑ. Η επέμβαση είναι ευτυχώς επιτυχής και δεν έχει καμία συνέπεια στις βασικές του λειτουργίες. Γυρίζει πίσω με 25 κιλά παραπάνω εξαιτίας των φαρμάκων, όμως όπως ο ίδιος λέει μετά την εγχείριση ξαναγεννήθηκε.

«Έδωσα τη μάχη μου και νίκησα. Μετά το χειρουργείο ξαναγεννήθηκα», λέει το μοντέλο που είναι καλά εδώ και πέντε χρόνια . Τώρα πια έχει σταματήσει τα φάρμ��κα, εργάζεται με επιτυχία ως μοντέλο και ασχολείται με τη γυμναστική που τόσο πολύ αγαπάει.

Τώρα πια ονειρεύεται το μέλλον με αισιοδοξία, απαλλαγμένος από τους φόβους του, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να κάνει όλα αυτά που σχεδιάζει για τη ζωή του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top