Άρχισαν οι εξορμήσεις με την «Αστερόεσσα» για τον Σάκη Ρουβά

Ήρθε το καλοκαίρι και θα ξεκινήσουν και οι… «βαρκάδες»

Άρχισαν οι εξορμήσεις με την «Αστερόεσσα» για τον Σάκη Ρουβά

Μπορεί ο καιρός ακόμα να μας κάνει παιχνίδια, όμως πού θα πάει, ο Ιούνιος έρχεται και ο ήλιος θα μας δείξει για τα καλά τις χάρες του. Αυτό σκέφτηκε και ο Σάκης Ρουβάς που πριν από λίγες μέρες μαζί με τον αδελφό του και έναν στενό του συνεργάτη έκανε τους τελευταίους ελέγχους για να βάλει και πάλι στην θάλασσα στο σκάφος του, την «Αστερόεσσα».

Το ριμπ φουσκωτό της οικογένειας Ρουβά είναι το αγαπημένο της μεταφορικό μέσο και όταν ανοίγει ο καιρός θέλουν όλοι να ανοίγονται στο πέλαγος και να απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο.

Ο Σάκης μάλιστα έκανε και μια μικρή απόδραση για να εξακριβώσει ότ�� όλα είναι μια χαρά πριν ανέβουν στην «Αστερόεσσα» η καλή του και τα παιδιά του.

Την ίδια ώρα η Κάτια Ζυγούλη, η Αναστασία και ο Ρουβάς Junior απολάμβαναν τη βόλτα τους και τα παιχνίδια, περιμένοντας τον μπαμπά Σάκη.

Μάλιστα η Κάτια θέλει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τα δυο της αγγελούδια, όπως άλλωστε και ο τραγουδιστής, ο οποίος όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και απεριόριστο ελεύθερο χρόνο.

Οι εμφανίσεις του στο «SClub @ Thalassa People Stage» με τον Αντύπα πάνε απίστευτα καλά και γι’ αυτό πήραν και παράταση μέχρι τις 16 Ιουνίου. Μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες ο Sakis θα γυρίσει και το νέο video clip για το τραγούδι του «Τώρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top