Ο Μ. Χατζηγιάννης μαζί με τον Λ. Λαζόπουλο στο Λονδίνο

Τι ένωσε τους δύο άνδρες;

Ο Μ. Χατζηγιάννης μαζί με τον Λ. Λαζόπουλο στο Λονδίνο
Μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την καλή του Ζέτα Μακρυπούλια να σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νέο τους σπίτι στην Πάρο, όμως ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό είχε δουλειές με φούντες.

Έτσι μετά από τη μικρή περιοδεία του στην Αμερική, όπου τραγούδησε σε διάφορες πόλεις με μεγάλη επιτυχία, επέστρεψε στην Αθήνα και έφυγε αμέσως για Κύπρο, αφού είχε αναλάβει τη μουσική επιμέλεια των Ποδοσφαιρικών Βραβείων.

Τα ταξίδια όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Ο Μιχάλης την περασμένη Δευτέρα ταξίδεψε στο Λονδίνο, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Mr. Αλ Τσαντίρι κάλεσε τον Μιχάλη για να τραγουδήσει στην παράστασή του «Sorry I’m Greek» που έδωσε στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Η παράσταση που δόθηκε στο Royal Drury Lane Theatre σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το κοινό αποθέωσε και τον Λαζόπουλο, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όμως και η Ζέτα θα έχει μπόλικη δουλίτσα το καλοκαίρι. Στα τέλη Αυγούστου ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βασίλη Μυριανθόπουλου στην οποία θα πρωταγωνιστεί και το περιμένει πώς και πώς.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το ερωτευμένο ζευγάρι θα το περάσει στην Πάρο. Τόσο καιρό περίμεναν να ετοιμαστεί η ερωτική τους φωλίτσα, οπότε τώρα θα την απολαύσουν στο έπακρο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top