Ήβη Αδάμου: Έβαλε τα κλάματα μετά τον τελικό της Eurovision!

«Περίμενα πιο ψηλή θέση αλλά η Eurovision είναι απρόβλεπτη»

Ήβη Αδάμου: Έβαλε τα κλάματα μετά τον τελικό της Eurovision!

​Για το μπάσο της φωνής της στον τελικό της Eurovision που σχολιάστηκε, απάντησε η Ήβη Αδάμου:

«Είναι η κανονική μου φωνή. Έχει αλλάξει μετά τα 18 η φωνή μου. Έπαθα μεταφώνηση. Στα 16 είναι πιο γλυκιά. Σε άλλους γίνετα�� πιο ψηλή, και σε άλλους πιο μπάσα. Σε εμένα έγινε πιο μπάσα. Είχαμε και προβληματάκια με τον ήχο, που αυτό δεν μας βοήθησε».

Όσο για το αν θα γίνει ένσταση για τη βαθμολογία από την Κύπρο;

«Το ΡΙΚ θα κάνει ένσταση. Δεν το γνωρίζω προσωπικά εγώ. Το κανάλι είναι που αποφασίζει!»

Μάλιστα παραδέχεται πως «περίμενα πιο ψηλή θέση, αλλά από την άλλη ξέρουμε πως είναι απρόβλεπτη η Eurovision. Δεν μας φάνηκε ούτε και παράξενο».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως με το που τελείωσε ο τελικός της Eurovision «έκλαψα λίγο, αλλά από την κούραση περισσότερο. Με αγκάλιασε η μαμά και άτομα από την εταιρία, και μου βγήκε!»

Η Ήβη Αδάμου όμως, μίλησε και για την φοιτητική της ζωή, μιας και παράλληλα με το τραγούδι φοιτά στο Πάντειο, στο τμήμα της Κοινωνιολογίας. Πώς την βλέπουν οι συμφοιτητές της;

«Δεν τους δίνω δικαίωμα να με βλέπουν ως star. Θέλω να με βλέπουν ως φίλη και να περνάμε όμορφα!Κάνω κανονικά φοιτητική ζωή και προσπαθώ να τα ισορροπώ τα πράγματα!»

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν έχει αγόρι, αλλά ακόμα κι αν είχε δεν θα το έλεγε, απαντώντας έτσι έμμεσα, στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή των Stavento, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Κάντε κλικ και δείτε το video...




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top