Sharon Stone: σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Αργεντίνο που γνώρισε σε party!

ΔΕΙΤΕ τους στην παραλία σε σκηνές που θυμίζουν… «Βασικό Ένστικτο»!

Sharon Stone: σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Αργεντίνο που γνώρισε σε party!

Θυμάστε που πριν λίγο καιρό σας είχαμε γράψει από το star.gr πως η Sharon Stone είχε γνωρίσει έναν Αργεντίνο «θεό» στο party της Vogue στη Βραζιλία και το ίδιο βράδυ οι δυο τους κατέληξαν σε… ξενοδοχείο;;;

Έ… από τότε είναι «μαζί»! Η 54χρονη ηθοποιός, κατάφερε να «καπαρώσει» ένα από τα ωραιότερα μοντέλα της Βραζιλίας. Τον λένε Martin Mica, είναι πολλά χρόνια νεότερος της, είναι κούκλος και "τα έχει" με τη Sharon!

Οι παπαράτσι τους πέτυχαν στην παραλία Venice του Los Angeles, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, δείχνουν πολύ ερωτευμένοι!

Μάλιστα ο νεαρός αγαπημένος της Stone, δεν σταμάτησε λεπτό να την αγκαλιάζει, να τη φιλά, να την πειράζει, να της κάνει μασάζ, και να παίζει συνεχώς μαζί της στην παραλία.

Οι δυο τους έκαναν μέχρι και γυμναστική μαζί, με τον Mica να μεταμορφώνεται σε personal trainer (απ΄όλες τις απόψεις), της ηθοποιού.

Χώρια το ότι τα δυο τους δεν σταμάτησαν να φιλιούνται, και να κρατιούνται χεράκι χεράκι σαν έφηβοι. Για να μην σχολιάσουμε ότι η Sharon τον έβαλε να κρατά μέχρι και τη χρυσή της τσάντα!

Στα καλύτερα της η Stone, που έχει ανανεωθεί από τον έρωτα.

Όσο για το κορμί της; Μπορεί να έχει κυτταρίτιδα, αλλά κατά τ΄άλλα… μια χαρά κρατιέται για τα 54 χρόνια της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top