Αποκάλυψη ΣΟΚ! «Όλοι στο χώρο του μόντελινγκ παίρνουν ναρκωτικά»

Τι λέει γνωστό μοντέλο που μόλις αποφυλακίστηκε;

Αποκάλυψη ΣΟΚ! «Όλοι στο χώρο του μόντελινγκ παίρνουν ναρκωτικά»
«Υπάρχει πολύ ναρκωτικό στο χώρο του μόντελινγκ. Σου λένε πρέπει να είσαι γραμμωμένος, αδύνατος, πιες λίγο κοκαΐνη», λέει ο Παντελής Θεοχάρης, το γνωστό μοντέλο που εδώ και δύο χρόνια ήταν στη φυλακή για ναρκωτικά.

Ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν σε έναν τυχαίο έλεγχο η αστυνομία τον συνέλαβε για δεύτερη φορά για κατοχή ναρκωτικών. Ο ίδιος δηλώνει χρήστης και τονίζει ότι θέλει να βγει από αυτόν τον εφιάλτη.

«Δεν έχω φοβηθεί ποτέ να μιλήσω και γι’ αυτό μιλάω έξω από τα δόντια. Πολλά παιδιά του χώρου δεν το παραδέχονται, αλλά εγώ λέω την αλήθεια», είπε.

Μάλιστα όπως λέει οι ουσίες του διέλυσαν τη ζωή του.

«Εγώ ξεκίνησα από μια προσωπική στενοχώρια που είχα. Ήμουν σε μια φωτογράφηση στο Μιλάνο κι εκεί με κάτι συναδέλφους ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την κοκαΐνη. Μου είπαν να πάρω και θα αισθανθώ καλύτερα και το έκανα. Από μια στιγμή και μετά αυτό έγινε η καθημερινότητά μου. Δουλεύεις, κάνεις τα πάντα για να βρεις τη δόση σου», τόνισε.

Την πρώτη φορά η δικαιοσύνη του έδωσε μια ευκαιρία, όμως εκείνος δεν την εκμεταλλεύτηκε. Ξαναέπεσε και συνελήφθη για δεύτερη φορά. Στο πλευρό του είναι η σύντροφός του, πασίγνωστο μοντέλο που κι εκείνη είχε μπλεξίματα με τα ναρκωτικά, τώρα όμως έχει γλιτώσει από τον εφιάλτη.

Εκείνος προσπαθεί και ελπίζει ότι θα τα καταφέρει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top