Οι Stars που δε διστάζουν να εκφράσουν τον έρωτά τους δημόσια

Αγκαλίτσες και φιλάκια μπροστά στις κάμερες και το φωτογραφικό φακό

Οι Stars που δε διστάζουν να εκφράσουν τον έρωτά τους δημόσια

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο έρωτας και ο βήχας λένε ότι δεν κρύβεται και έχουν απόλυτο δίκιο. Αφού και οι stars του Hollywood που είναι full ερωτευμένοι, όπου βρεθούν και όπου σταθούν θέλουν να διαφημίζουν τον έρωτά τους.

Όπως ας πούμε ο David και η Victoria Beckham που τα παιδιά είναι μες στα μέλια και τον έρωτα παρά τα τόσα χρόνια γάμου και τα τέσσερα παιδιά. Έτσι και στον αγώνα μπάσκετ των Lakers, όταν η κάμερα έπεσε πάνω τους, δεν δίστασαν να δώσουν ένα παθιασμένο φιλί σε πείσμα όσων θέλουν να τους δουν χώρια.

Άλλος μεγάλος έρωτας που έχει και τον φρέσκο αέρα των… νιάτων είναι αυτός του Justin Bieber και της Selena Gomez. Τα παιδιά μπορεί να μη βρίσκονται και πολύ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όταν όμως είναι μαζί δεν δίνουν καμία σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα και εκδηλώνουν τον έρωτά τους στο έπακρο.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που λέει και ο Μάκης. Ο λόγος για την Leann Rimes και τον σύζυγό της Eddie Cibrian. Οι δυο τους είναι… αυτοκόλλητοι. Τόσο που ούτε και στον… ύπνο τους δεν ξεκολλά ο ένας από τον άλλο.

Σε τρυφερά ενσταντανέ έχει πετύχει ο φωτογραφικός φακός άπειρες φορές την Leighton Meester και τον καλό της Aaron Himelstein. Μία από αυτές και τον περασμένο Απρίλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου οι δυο τους έκαναν ρομαντικές διακοπές και δεν έπαιρναν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο.

Αυτός κι αν είναι έρωτας. Ο λόγος για τη Mariah Carey και τον Nick Cannon που δεν σταματούν να λένε πόσο ερωτευμένοι είναι. Αφού σου λέει η Mariah μέχρι και στο κρεβάτι του πόνου ακολούθησε τον καλό της, όταν εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η Christina Aguilera και ο Matthew Rutler ζουν επίσης ένα θυελλώδη έρωτα και δεν σταματούν τα φιλιά και τις αγκαλιές ακόμα και μες στη μέση του δρόμου.

Όπως και η Vanessa Hudgens και ο Austin Butler. Τελευταία φορά μάλιστα που ο φακός τους… συνέλαβε σε άκρως ερωτική διάθεση ήταν στο φεστιβάλ Coachella που η Vanessa δεν έλεγε να αφήσει ήσυχο τον νεαρό φίλο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top