Αυτά είναι τα ωραιότερα φυσικά οπίσθια του Hollywood!

Μη ζηλεύετε μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε

Αυτά είναι τα ωραιότερα φυσικά οπίσθια του Hollywood!

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Μερικές από τις γυναικάρες του Hollywood έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω στους… γλουτούς τους, οι οποίοι είναι φυσικοί και όχι όπως μας έχουν συνηθίσει..πλαστικοί!

Angelina Jolie : Aπό τα ωραιότερα οπίσθια του Hollywood. Στην ταινία «wanted» μας τα..αποκάλυψε! Μάλιστα, φάνηκαν τα τατουάζ της και όλη η πίσω όψη. Στο σινεμά οι πάντες έμειναν άναυδοι και απλά κοίταζαν, ενώ τα σχόλια στο διαδίκτυο έπεφταν σύννεφο…

Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl», Blake Lively που έχει μαγέψει τους στιλίστες διαθέτει ένα αξιοζήλευτο σώμα με μακριά πόδια,, ωραία σφριγηλά οπίσθια και μοναδικά χαρακτ��ριστικά πρόσωπου.

Δε μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός λίστας την Pippa Midletton που έκλεψε τις εντυπώσεις στο γάμο της αδερφής της Kate, ενώ ακόμα σχολιάζεται από όλο τον πλανήτη.

Η cutwoman Anne Hathaway έχει κατάλευκη επιδερμίδα και τον τελευταίο καιρό με διατροφή που ακολουθεί και μαθήματα γυμναστικής έχει χτίσει σωματάρα! Μην κοιτάτε όμως μόνο μπροστά, αφού το κορίτσι με τόσο περπάτημα έχει φτιάξει και υπέροχα οπίσθια!!Πως θα έμπαινε άλλωστε στην στολή της cutwoman;

Η πιο γλυκιά φυσιογνωμία του Hollywood, η Jessica Alba έχει θεωρηθεί από πολλούς ως η τέλεια γυναίκα. Μπορεί να έχει αποκτήσει μια κορούλα, αλλά το σώμα το διατηρεί και με το παραπάνω! Μάλιστα, όπως και η Angelina Jolie έχει κάνει τατουάζ στην πίσω όψη και συγκεκριμένα μια πεταλούδα ακριβώς πάνω στα οπίσθια της.

H Jennifer Aniston μας άφησε όλους άφωνους στην ταινία «The Βreak up» με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της Vins Von, όταν για να αποδείξει τη θηλυκότητα και τη σωματάρα τα πέταξε όλα… Άλλωστε, δε γίνεται να μην παινέψουμε την ελληνικής καταγωγής Jennifer….

Και να κλείσουμε με την εμφάνιση που έκανε θραύση στις Κάννες!!Ποια άλλη; Τη Nicole Kidman!! Το κορίτσι έκανε μια κίνηση δήθεν τυχαία και έδειξε σε όλον τον πλανήτη τα σφριγηλά οπίσθια της…

Μη ζηλεύετε! Με γυμναστική, καθημερινό περπάτημα και μπάνια στη θάλασσα θα φτιάξετε και εσείς αξιοζήλευτα οπίσθια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top