Ματαιώθηκε ο γάμος των Brangelina!

Συναγερμός στο Hollywood

Ματαιώθηκε ο γάμος των Brangelina!
Αχός βαρύς ακούγεται, βαρούνε οι καμπάνες, γάμο περιμέναμε και γάμο δε θα δούμε. Brad Pitt και Angelina Jolie ανακοίνωσαν ότι ο γάμος αναβάλλεται επ’ αόριστον!!!!

Μην πάει ο νους σας στο κακό και μη μου στενοχωριέστε. Θα το αποκαταστήσει το… αγόρι η Angelina, απλά δεν ξέρει πότε γιατί τρέχει και δεν φτάνει. Η Angie έχει λέει δουλειές με φούντες και δεν έχει καθόλου κενό για να… στριμώξει το γάμο.

Η ηθοποιός έχει να πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες παρακαλώ, τα γυρίσματα των οποίων είναι το ένα μετά το άλλο, οπότε πού χρόνος για να οργανώσει γάμο υπερπαραγωγή στον οικογενειακό πύργο στη Γαλλία;

Φυσικά ο Brad τα έχει πάρει κρανίο που η καλή του πήγε και ανέλαβε τόσες υποχρεώσεις, αφού περίμενε πώς και πώς να ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά. Μάλιστα ο ίδιος είπε όχι σε αρκετές δουλειές για να βοηθήσει στην οργάνωση του γάμου, αλλά η μέλλουσα νύφη δεν σκέφτηκε το ίδιο.

Η φαμίλια των Brangelina αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου η Angelina γυρίζει τη νέα της ταινία για τη Disney. Ο οικογενειακός κανόνας λέει ότι δεν θα δουλεύουν ποτέ και οι δύο ταυτόχρονα, αλλά απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μόνο ο Brad τον τηρεί.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι ο Brad είναι τόσο χολωμένος που ούτε θα παντρευτεί, ούτε θα δουλέψει που της έχει δώσει όριο μέχρι τον χειμώνα. Αν δεν έχουν βάλει στεφάνι μέχρι τότε, πολύ πιθανόν να της κουνήσει το… μαντήλι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top