«Καυτά» φιλιά Shakira-Pique μετά τα σενάρια χωρισμού!

Τον άρπαξε μες τις κερκίδες και τον τάραξε στα φιλιά η Λατίνα

«Καυτά» φιλιά Shakira-Pique μετά τα σενάρια χωρισμού!

Το καλύτερο… «βραβείο» κέρδισε ο Gerard Pique μετά τη νίκη της ομάδας του, η οποία κέρδισε το κύπελλο «Spanish King’s» μετά τη νίκη της επί της Athletic Bilbao.

O άσος της Barcelona, μετά τα τρία γκολ που έβαλε η ομάδα του, έτρεξε στις κερκίδες όπου τον περίμενε η αγαπημένη του Shakira.

Η 35χρονη Κολομβιανή star που όλη αυτή την ώρα καμάρωνε από μακριά τον 25χρονο αγαπημένο της, του έκανε το καλύτερο δώρο, αφού με το που την πλησίασε, τον άρπαξε και του έδωσε μερικά πολύ «καυτά» φιλιά, χωρίς να υπολογίζει τον κόσμο δίπλα που τους κοιτούσε.

Χώρια οι κάτι χιλιάδες οπαδοί που στη θέα του ερωτευμένου ζευγαριού ζητωκραύγαζαν ενθουσιασμένοι.

Και δεν ήταν μόνη της στις κερκίδες η Shakira. Δίπλα της όλη την ώρα, είχε τους γονείς του Pique, που παρακολουθούσαν μαζί της τον αγώνα.

Μάλιστα η Shakira έδειχνε πολύ «κοντά» και με τους γονείς του Pique, τους οποίους κάθε φορά που η ομάδα έβαζε γκολ, αγκάλιζε κατενθο��σιασμένη.

Όπως και να΄χει, αν κρίνουμε από τις εν λόγω φωτογραφίες, Shakira και Pique δείχνουν μια χαρά, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την σχέση τους να περνά κρίση, μιας και ανάμεσα τους έχει μπει η… Bar Rafaeli!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top