Θοδωρής Αθερίδης: «ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνει χειρότερα... θα τον ψηφίσω»

Γιατί δηλώνει «όμηρος» ο γνωστός ηθοποιός;

Θοδωρής Αθερίδης: «ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνε�� χειρότερα...  θα τον ψηφίσω»
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνει χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και σε τρεις μήνες θα αυτοδιαλυθεί αν αναλάβει την διακυβέρνηση, υποστηρίζει ο Θοδωρής Αθερίδης, προσθέτοντας ότι… θα τον ψηφίσει!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν αναλάμβανε να κυβερνήσει, θα τα έκανε χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα. Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες... Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει… Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο αυτά που δεν γίνονται», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Τονίζοντας πως... ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει, ο Θοδωρής Αθερίδης συνέχισε: «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου σοβαρός. Δυο είναι οι τάσεις. Το ΚΚΕ και οι άλλοι. Το ΚΚΕ έχει καθαρή θέση και όλοι οι άλλοι απλώς σκοτώνονται για τις καρέκλες».

Γιατί θα το ρίξει «δαγκωτό» ο ηθοποιός;
«Έχω βρεθεί στην ομηρεία της Αριστεράς. Είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, να του μεγαλώσω το ποσοστό, να βγει να κυβερνήσει, να τα κάνει χάλια, όπως τα κάνουν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι διαφορετικό - τότε θα ήταν ΚΚΕ», τόνισε!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top