Στικούδη: «όταν ερωτευτώ δεν κοιτάω το πορτοφόλι»

Τι λέει για τις σχέσεις της, την Αλεξίου και την Γαλάνη;

«Καμιά φορά ίσως να βγαίνω λίγο παραπάνω αντράκι από το κανονικό», λέει η Κατερίνα Στικούδη και αποκαλύπτει αυτό που την ενδιαφέρει σε μια ερωτική σχέση, ενώ δεν κρύβει την αγωνία της για το αύριο και απαντά σε όσους την επικρίνουν!

Τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα την δούμε ποτέ σε τρυφερά ενσταντανέ με τον καλό της εκτός από την ημέρα του γάμου της, η σέξι Κατερίνα λέει: «όταν ερωτευθώ, σε καμία περίπτωση δεν κοιτάζω τον τραπεζικό λογαριασμό. Σε καμία περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρει καν! Ούτε το πορτοφόλι κοιτάω, ούτε το λογαριασμό, ούτε και το αμάξι… Γιατί έχω αυτά που θέλω. Νιώθω καλά, δουλεύω, έχω ένα μισθό, έχω ένα αυτοκίνητο που μ’ αρέσει, δεν θα περίμενα από κάποιον άλλο να μου πάρει κάτι. Δεν θα κοιτάξω για να ερωτευθώ να είμαστε στα ίδια οικονομικά, αλλά νομίζω ότι όταν ένα ζευγάρι δεν απέχει πολύ μεταξύ του οικονομικά θα τα βρει. Όταν υπάρχει κάποια απόκλιση ανάμεσά τους θα βγει αυτό το πράγμα».

«Αυτοί που σ’ αγαπάνε δεν αλλάζουν», αναφέρει το Κατερινιώ και εξομολογείται πως έχει πονέσει πολύ από φίλους και πρόσφατα πληγώθηκε πολύ, ενώ επισημαίνει πως με άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο έχει καλές σχέσεις αλλά δεν κάνει κολλητή παρέα με κάποιον.

Απαντώντας σε όσους την επικρίνουν, η τραγουδίστρια αναφέρει: «από κορμί φωνή και από φωνή… μουγγή, έχουν γίνει γραφικοί! Δεν με πειράζει πάρα πολύ, να σου πω την αλήθεια. Εντάξει είμαι μία ατάκα πια που ξέρεις ότι ο άλλος θα πει… Ωστόσο, δεν θα μπω στη διαδικασία να πείσω κανέναν, γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ συγκεκριμένο. Δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι μια καλλιτέχνιδα που θα τραγουδήσω στην όπερα. Που θα τραγουδήσω τα τραγούδια της κυρίας Γαλάνη ή της κυρίας Αλεξίου. Ξέρω τι να αγγίξω και μέχρι που φτάνουν τα όριά μου».

Τέλος, δεν κρύβει ότι αγχώνεται για το αύριο όπως όλοι οι Έλληνες και, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, υποστηρίζει πως είναι φυσιολογικό ο κόσμος να ψήφισε ό,τι ψήφισε καθώς είναι πιεσμένος και τα τελευταία χρόνια μόνο παράπονα έχει!


​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top