Βίντεο: τι έγινε στα παρασκήνια της Eurovision μετά τον τελικό;

Κάποιοι χαμογελούσαν και άλλοι... δεν μιλιούνταν

Χαρές και… απογοήτευση είχαμε στα παρασκήνια του «Crystal Hall» μετά την ολοκλήρωση του τελικού και την νίκη της Σουηδίας!

«Τώρα που τελείωσαν όλα, μπορούμε να πούμε ότι το αγαπημένο μας τραγούδι ήταν αυτό της Σουηδίας», δήλωσαν ο Ell και η Nikki, οι νικητές του περσινού διαγωνισμού.

Την ικανοποίησή του για την 7η θέση που πήρε εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Τουρκίας, ενώ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα δήλωσε και η τραγουδίστρια της Ισπανίας που βρέθηκε στην 10η θέση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι! Του χρόνου θα είναι φανταστικά», είπαν οι δίδυμοι της Ιρλανδίας. Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος ήταν ο Zeljko Joksimovic, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα τον δούμε ξανά να τραγουδάει στην Eurovision, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως συνθέτης.

Όλο χαμόγελα ήταν οι γιαγιάδες της Ρωσίας που ξεκίνησαν από το χωριό τους και βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της Ευρώπης, την ώρα που η Loreen έλεγε και ξαναέλεγε «ευχαριστώ» και περιέγραφε τα όμορφα συναισθήματα που της δημιούργησε η νίκη, αλλά και ότι θα την απολαύσει μαζί με το υπόλοιπο team το οποίο δούλεψε σκληρά...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top