Η αισθησιακή Rihanna ποζάρει γυμνή στο..Twitter!

Τι άλλο θα κάνει για τις ανάγκες των θαυμαστών της;

Η αισθησιακή Rihanna ποζάρει γυμνή στο..Twitter!

Πλέον είμαστε συνηθισμένοι, οπότε δεν μας σοκάρει καθόλου η Rihanna! Αν και αυτή τη φορά το τράβηξε λίγο παραπάνω από ότι ίσως έπρεπε.

Η τραγουδίστρια έχει 20.000 φίλους στο Twitter και κάνει διαρκώς τα πάντα για να τους ενθουσιάζει και να τους κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον!

Αυτή τη φορά σκέφτηκε ότι πιο extreme υπάρχει, καθώς ανέβασε φωτογραφίες με την ίδια γυμνή.

Πριν από μια εβδομάδα ,όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η τραγουδίστρια της R&B έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο talent show, «Αmerican Idol» με μαύρα μακριά μαλλιά. Τώρα η 24χρονη τραγουδίστρια ξαναέβαψε τα μαλλιά της ξανθά.

Αναρωτιέστε γιατί βγήκε γυμνή και τις ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινή θέα; Για τις ανάγκες του νέου αρώματος που προμοτάρει.

Την βλέπουμε να κρατά με τα χέρια το στήθος της και τα μόνα που φαίνονται είναι ένα λεπτό χρυσό κόσμημα και τα τατουάζ της. Τι κάνει το κορίτσι για τις ανάγκες της τέχνης…

Η λεζάντα δίπλα στις αισθησιακές φωτογραφίες γράφουν «αύριο έχω φωτογράφιση για ένα άρωμα έκπληξη αποκλειστικά για γυναίκες που ονομάζεται ..γυμνό» .

Το καλύτερο είναι πως άλλα έλεγε πριν από λίγο καιρό και άλλα λέει τώρα! Σε συνέντευξη που είχε δώσει υποστήριζε πως «η μητέρα μου θα με “σκοτώσει” εάν φωτογραφηθώ γυμνή. Με έχει μεγαλώσει με συγκεκριμένα standards».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top