Οι διάσημοι νονοί και νονές του Hollywood!

Celebrity φιλίες που έγιναν… κουμπαριές

Οι διάσημοι νονοί και νονές του Hollywood!

Επιμέλεια:Χριστίνα Βεργιώτη​

Τις διάσημες κουμπαριές του Hollywood ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr.

Ξεκινάμε με την Jessica Simpson, που ζήτησε από την κολλητή της και επί χρόνια βοηθό της Cacee Cobb, να της στη μονάκριβη κορούλα της Maxell, έτσι για να επισφραγιστεί για τα καλά η φιλία τους.

Συνεχίζουμε με τον Jake Gyllenhaal, που είναι νονός της Matilda, παιδιού της Michelle Williams και του αδικοχαμένου Heath Ledger.

H Jennifer Aniston πάλι, έχει βάλει λάδ�� στην Coco, κόρη της κολλητής της φίλης, Courtney Cox.

Νονά είναι όμως και η Lady Gaga, αφού την επέλεξε ο Elton John ώστε να «βαφτίσει» το γιο του, Zachary!

To ξέρατε πως ο Steven Spielberg είναι νονός της Drew Barrymore; και όμως! Ο διάσημος σκηνοθέτης την έκανε βαφτιστήρι του μετά την ταινία «E.T», με την διάσημη ηθοποιό να τον χαρακτηρίζει ως τον πατέρα που ποτέ δεν είχε.

Ο Elton John πάλι, πολύ πριν γίνει μπαμπάς, έγινε νονός τως δυο γιων του David και της Victoria Beckham, των Brooklyn και Romeo.

O Michael Jackson από την άλλη, ήταν νονός της Nicole Richie, κόρης του Lionel Richie, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία, και ο θάνατος του την καταρράκωσε.

Το ξέρατε ακόμα πως ο τραγουδιστής των «U2» Bono, είναι νονός των διδύμων της Angelina και του Brad Pitt, Vivienne και Knox; του το ζήτησε η Angie και πώς ν΄αρνηθεί…!

Ο Sting πάλι μετά της συζύγου του Trudie Styler, είναι νονοί του γιου της Madonna, Rocco.

Για το τέλος, σας αφήσαμε την Jamie Lee Curtis , που εξαιτίας της στενής της φιλίας με την οικογένεια Gyllenhaal, βάφτισε και το γιο τους Jake!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top