Μάθετε τα μυστικά της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Γιατί δεν φταρνίζεται και δεν της σηκώνεται ΠΟΤΕ δημόσια η φούστα;

Μάθετε τα μυστικά της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Έχετε παρατηρήσει πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι σε όλα της τέλεια; Εσείς μπορεί να υποφέρετε από κρυολόγημα, πονοκέφαλο αλλά και μικρο… «ατυχήματα» όταν φυσά ο αέρας, αλλά όχι και η αυτού Μεγαλειότητα της.

Όχι δεν είναι superwoman η βασίλισσα. Απλά έχει μερικά μυστικά, τα οποία δεν γνωρίζετε και εμείς θα σας αποκαλύψουμε!

Δεν σας δημιουργήθηκε ποτέ η απορία γιατί για παράδειγμα όταν βγαίνει από το ελικόπτερο ή το αεροπλάνο, ή όταν κατεβαίνει από την άμαξα δεν έχουμε «αποκαλυπτήρια»;

Μα πολύ απλά γιατί όλα της τα φορέματα αλλά και τα κοστούμια με φούστες, είναι ραμμένα με πολύ πιο στενή περιφέρεια από το φυσιολογικό, ώστε να μην υπάρχει ουδεμία πιθανότητα να σηκωθούν πάνω από το γόνατο.

Γιατί ποτέ δεν ιδρώνει η Βασίλισσα;

Σύμφωνα με τον βασιλικό σχεδιαστή Stewart Parvin, η Ελισάβετ είναι γενικότερα ένα «κρύο άτομο», όσον αφορά στη θερμοκρασία του σώματος της. Αυτό την εμποδίζει από το να ιδρώνει εύκολα, κρατώντας τα ρούχα της άψογα και καθαρά.

Σε περίπτωση πάντως που βρεθεί σε χώρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, έχει φροντίσει ώστε όλα της τα ρούχα να είναι φτιαγμένα από φυσικές ίνες, 100% από καθαρό βαμβάκι ή μαλλί, χωρίς ίχνος polyester.

Τι κάνει για να διατηρεί σταθερά τα μαλλιά της;

Χρησιμοποιεί ένα ειδικό gel, ώστε να τα κρατά στη θέση τους όταν φυσά πολύ δυνατός αέρας, με το κουτσομπολιό στ΄ανάκτορα, να το χαρακτηρίζει ως… «υγρό σκυρόδεμα»! όσο για το καπέλο της; φροντίζει ο κομμωτής της να το στερεώνει με ειδικές καρφίτσες από μέσα, ώστε να μην φεύγει με τίποτα.

Γιατί δεν υποφέρει ποτέ από στομαχικές διαταραχές;

Επειδή μια ολόκληρη βασιλική ομάδα έχει επιφορτιστεί με το να φροντίζει για το φαγητό της, ώστε τίποτα που θα φάει ή θα πιει να μην της ανεβάσει τη θερμοκρασία του σώματος της ή της πέσει βαρύ. Μάλιστα η ίδια ��ροτιμά τα απλά πιάτα, ενώ δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ το νερό Malvern της, χωρίς το οποίο δεν πάει πουθενά.

Αφήστε που είναι fan της ομοιοπαθητικής και των εναλλακτικών θεραπειών, τις οποίες προτιμά από τη συμβατική ιατρική.

Όσο για το τι έχει στην τσάντα της;

Δεν έχει μια, αλλά δυο τσάντες. Μια επίσημη και μια… ανεπίσημη. Στην επίσημη κουβαλά ένα μαντίλι, ένα κραγιόν, και ένα μικροσκοπικό καθρέφτη, ενώ η ανεπίσημη ονομάζεται ως «Καφέ Τσάντα», και περιέχει όλα τ΄απαραίτητα σε κατάσταση ανάγκης: ανταλλακτικά ζευγάρια κάλτσες, γάντια, τις γλυκαντικές ουσίες και υγρό, με άρωμα λεβάντα πανί σε περίπτωση καύσωνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top