Απόψε η «μάχη» Ελευθερίας και Ήβης στο Μπακού!

Τι θα δούμε στον τελικό και τι λένε τα προγνωστικά;

Απόψε η «μάχη» Ελευθερίας και Ήβης στο Μπακού!
Την κορυφή της Eurovision διεκδικούν σε λίγες ώρες (22:00 ώρα Ελλάδας) η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ήβη Αδάμου και οι εκπρόσωποι άλλων 24 χωρών, που παίρνουν μέρος στον μεγάλο τελικό!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με πυροτεχνήματα στον ουρανό του Μπακού και ένα opening act με παραδοσιακούς μουσικούς και χορευτές, ενώ οι περσινοί νικητές, Ell & Nikki, ερμηνεύσουν το «Running Scared», που έφερε την Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν.

Μετά το καλωσόρισμα από τους παρουσιαστές και τα διαδικαστικά, θα αρχίσει το διαγωνιστικό κομμάτι, με τις χώρες να ανεβαίνουν στη σκηνή ως εξής:

1. Ηνωμένο Βασίλειο
2. Ουγγαρία
3. Αλβανία
4. Λιθουανία
5. Βοσνία - Ερζεγοβίνη
6. Ρωσία
7. Ισλανδία
8. Κύπρος
9. Γαλλία
10. Ιταλία
11. Εσθονία
12. Νορβηγία
13. Αζερμπαϊτζάν
14. Ρουμανία
15. Δανία
16. Ελλάδα
17. Σουηδία
18. Τουρκία
19. Ισπανία
20. Γερμανία
21. Μάλτα
22. Π.Γ.Δ.Μ.
23. Ιρλανδία
24. Σερβία
25. Ουκρανία
26. Μολδαβία

Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών θα δοθούν τα νούμερα για το televoting και το σύνθημα για την έναρξή του, ενώ, μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε την βαθμολογία και των 42 χωρών που πήραν μέρος στον φετινό διαγωνισμό και το τελικό αποτέλεσμα, θα βγει στη σκηνή ένας από τους δημοφιλέστερους Αζέρους τραγουδιστές, ο Emin!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τα προγνωστικά θέλουν Ελλάδα και Κύπρο μέσα στη δεκάδα, ενώ φαβορί για την νίκη θεωρούνται Σουηδία, Ρωσία, Ιταλία και Σερβία.
Για να δούμε... θα πέσουν μέσα;


Ακούστε στο βίντεο τα 26 διαγωνιζόμενα τραγούδια με τυχαία σειρά!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top