Στα δικαστήρια στέλνει τη Sharon Stone η νταντά της

Την κατηγορεί για ρατσιστική συμπεριφορά

Στα δικαστήρια στέλνει τη Sharon Stone η νταντά της

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Sharon Stone και η νταντά των παιδιών της, αφού η δεύτερη της έκανε μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά.

Η Erlinda Elemen που κατάγεται από τις Φιλιππίνες εργαζόταν για τη Stone ως νταντά για να προσέχει τους τρεις γιους της. Μετακόμισε μάλιστα στο σπίτι της ηθοποιού το 2008 και άρχισε να ταξιδεύει μαζί της μέχρι που την απέλυσε το 2011. Όλα αυτά τα τρία χρόνια η Sharon Stone έκανε ρατσιστικά και υποτιμητικά σχόλια για την νταντά και μάλιστα της έλεγε να μην μιλάει στα παιδιά της γιατί δεν θέλει να μιλούν όπως κι αυτή.


Η Elemen υποστηρίζει επίσης στη μήνυσή της, ότι η Stone χαρακτήρισε τους Φιλιππινέζους «ηλίθιους» και δεν της επέτρεπε να έχει τη Βίβλο μέσα στο σπίτι της. Τα πράγματα όμως έφτασαν στο αμήν όταν η ηθοποιός κατηγόρησε τη νταντά ότι επίτηδες έγραφε περισσότερες ώρες δουλειάς για να παίρνει υπερωρίες και μάλιστα της ζήτησε να της δώσει τα λεφτά της πίσω.

Μετά από ��υτό τον καυγά, η νταντά άρχισε να δουλεύει λιγότερες ώρες και τελικά το 2011 απολύθηκε χωρίς κανείς να της εξηγήσει γιατί.

Η Sharon Stone μέσω του δικηγόρου της διαψεύδει τους ισχυρισμούς της νταντάς και υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται για λόγους εκδίκησης. Παρ’ όλ’ αυτά θα πρέπει να πάει και στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top