Οι φιλόζωοι stars του Hollywood

Ποιοι δεν κάνουν ρούπι χωρίς το ζωάκι τους;

Οι φιλόζωοι stars του Hollywood

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Οι stars του Hollywood είναι πολυάσχολοι άνθρωποι. Όλο ταξιδεύουν, όλο γυρίσματα, ταινίες, βραβεία, δεν έχουν χρόνο για πολλά, πολλά. Όμως αρκετοί είναι αυτοί που πάντα βρίσκουν χρόνο για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Αφού σου λέει ότι δεν πάνε πουθενά χωρίς να τα έχουν μαζί τους.

Όπως ο George Clooney, που μπορεί να αλλάζει σαν τα πουκάμισα τις γυναίκες, όμως δεν αλλάζει με τίποτα το σκύλο του, ένα υπέροχο λαμπραντόρ που το κουβαλάει μέχρι και στα γυρίσματα των ταινιών του.

Όπου βρεθεί, παίρνει μαζί της και το μικρό της πεκινουά η Miley Cyrus. Είναι άπειρες οι φωτογραφίες που την δείχνουν σε περιπάτους με το σκυλάκι της που το φιλάει μέχρι και στο στόμα.

Όχι ένα, αλλά δύο είναι τα σκυλάκια που έχει η Mischa Burton. Μάλιστα η ηθοποιός παίρνει μαζί της τα σκυλιά και στα ψώνια και ζητάει και την… άποψή τους για το τι να αγοράσει.

Χωρίς την Τίνα, το πιτμπουλ της η Jessica Biel δεν κάνει βήμα. Σου λέει το κορίτσι μπορεί να κάνει χωρίς τον Justin Timberlake, χωρίς την Τίνα όχι.

Την αγάπη της για τα ζώα δεν έχει κρύψει και η Hilary Swank. Η ηθοποιός έχει και αυτή δύο σκυλάκια και μάλιστα έχει προσλάβει και ειδικό προσωπικό για την περιποίησή τους γιατί δεν μπορεί να είναι πάντα στο σπίτι.

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η Δούκισσα του Cambridge Catherine που με το που συνάντησε τον μικρό Lupo στο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Wlliam, το έχει συνεχώς δίπλα της.

Τέλος και η Natalie Portman έχει μεγάλη λατρεία στο μικρό της Yorkshire, τον Whiz. Πάνε μαζί για ψώνια, για καφέ και φυσικά το σκυλί τα πάει περίφημα με όλη την οικογένεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top