Μαριέτττα Χρουσαλά:Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγυμοσύνης μου

«Αισθάνομαι ότι είναι αγόρι»

Μαριέτττα Χρουσαλά:Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγυμ��σύνης μου

Η Μαριέττα Χρουσαλά παραδέχεται για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και είπε πως «για κάποιο λόγο αισθάνομαι ότι είναι αγόρι. Ίσως όμως να με έχουν επηρεάσει οι γύρω μου. Μου λένε πως η κοιλιά σου είναι μυτερή , ότι μου αρέσουν τα ξινά. Εκτός αυτού, είχα κάτσει πάνω και σε ψαλίδι κατά λάθος».

Η Μαριέττα δεν έχει καθόλου λιγούρες , ενώ δεν είχε αισθανθεί τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.
«Σε λίγες ημέρες θα κλείσουμε δύο χρόνια παντρεμένοι. Δεν επιδιώκαμε από την αρχή να κάνουμε ένα παιδάκι. Θέλαμε να μείνουμε λίγο οι δυο μας, στο σπίτι μας. Ποτέ δε βιαστήκαμε για κάτι».

Όσο για το σε ποιον θέλει να μοιάσει, η ίδια υποστηρίζει πως «επειδή μοιάζουμε με τον άντρα μου θα είμαστε ευχαριστημένοι πιστεύω σε όποιον και να μοιάσει. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα ήθελα τα δικά μου μάτια ή του συζύγου».

Ο σύζυγος της την βρίσκει το ίδιο όμορφη και ακόμα περισσότερο καθώς υποστηρίζει πως «μου λέει ότι μου πάει η εγκυμοσύνη και ότι έχω ομορφύνει».

Η Χρουσαλά δε βιάστηκε να το πει στους δικούς της, καθώς πρώτα ήθελε να βεβαιωθεί. «Η μητέρα μου μου είπε έχεις ομορφύνει και έλεγα από μέσα μου που να ήξερες... Στο τσακ δεν το έμαθε από τα περιοδικά. Το έμαθε όταν ήμουν στον τρίτο μήνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top