Η Βιβή Τσιάμη μιλάει για τη σχέση της με τον πρωταθλητή Ευρώπης

Είναι τέσσερα χρόνια με τον Γιώργο Πρίντεζη

Η Βιβή Τσιάμη μιλάει για τη σ��έση της με τον πρωταθλητή Ευρώπης

Η playmate Βιβή Τσιάμη έχει σχέση με τον μπασκετμπολίστα και πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργο Πρίντεζη σχεδόν τέσσερα χρόνια και δηλώνει πως «δεν πιστεύω στις σχέσεις από απόσταση. Ή θα έπρεπε να χωρίσουμε τότε που έφευγε με την ομάδα μπάσκετ ή θα έπρεπε να τον ακολουθήσω». Φυσικά και τον ακολούθησε και υποστηρίζει πως «όταν μένεις με τον άλλον είναι σαν να είσαι παντρεμένος. Βέβαια δεν σκεφτόμαστε τον γάμο». Στην ιδέα του γάμου δηλώνει ότι «αν προκύψει, προέκυψε. Αν δε βγει..καλώς! Με τον Γιώργο έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που και σε γάμο να μην καταλήξει η σχέση μας, αγαπιόμαστε τόσο που δεν πρόκειται να μας χωρίσει κάτι. Πάντα θα είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου».

Η εγκυμοσύνη είναι ένας τομέας που την απασχολεί και δηλώνει πως «δεν μ’ αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Νομίζω ότι η εγκυμοσύνη είναι καλύτερη σε μικρότερη ηλικία. Με αγχώνει αυτό λίγο. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει. μέχρι τότε βλέπουμε»..

Μετά τα Palymate είχε κάνει κάποιες γυμνές φωτογραφήσεις λόγω του τίτλου που κέρδισε. Η ίδια ισχυρίζεται π��ς «δεν ήταν το καλύτερο μου. Σφίχτηκα πολύ για να κάνω τη φωτογράφιση. Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Στο photoshop αφαιρούνε ρούχα και προσθέτουν άλλα»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top