«Ζωντανεύουν» απόψε στην Eurovision οι ABBA

Μάθε πώς θα κάνουν comeback οι θρυλικοί νικητές του 1974!

Μια «all star band» θα αναλάβει απόψε να «αναστήσει» τους θρυλικούς ABBA στη σκηνή της Eurovision: οι νικητές των τελευταίων πέντε διαγωνισμών θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα σόου γεμάτο συγκινήσεις, μέχρι να ανακοινωθούν οι 10 φιναλίστ του β’ ημιτελικού!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του televoting και πριν μάθουμε τους νέους αντιπάλους μας στον τελικό του Σαββάτου, θα ανέβουν στη σκηνή του «Crystal Hall» οι καλλιτέχνες που κατέκτησαν την πρώτη θέση από το 2007 μέχρι το 2011.

Με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Αζερμπαϊτζάν, οι Marija Serifovic, Dima Bilan, Alexander Rybak, Lena και οι περσινοί νικητέ��, Ell & Nikki, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους που πήραν την πρωτιά («Believe», «Molitva», «Fairytale», «Satelite» και «Running Scared»), αλλά και όλοι μαζί το «Waterloo» των ABBA!

Το θρυλικό συγκρότημα κατέκτησε την κορυφή στην 19η Eurovision, στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς (μεταξύ 17 συμμετεχόντων). Μάλιστα, το «Waterloo» ήταν το έναυσμα της ABBA-mania που ακολούθησε, ενώ το 2005, σε εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Eurovision, ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο κομμάτι όλων των εποχών στον διαγωνισμό.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση των ABBA στην Eurovision του 1974!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top