Ποια είναι η super star της φωτογραφίας!

Αγνώριστη στα… νιάτα της

Ποια είναι η super star της φωτογραφίας!

Σε δημοπρασία βγάζουν οι συμμαθητές της Madonna την σχολική τους επετηρίδα και φυσικά ξεμπροστιάζουν εντελώς τη βασίλισσα της ποπ, αφού μέσα έχει μια φωτογραφία της από όταν ήταν κοριτσάκι 14 ετών.

Όπως λένε οι συμμαθητές της, μπορεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία να δείχνει ένα γλυκό κοριτσάκι, όμως η Madge ήταν από μικρή επαναστάτρια και δεν καθόταν σε χλωρό κλαρί!!!!

Η επετηρίδα θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Christie’s στο Λονδίνο και αναμένεται η τιμή του να αγγίξει τα 2.350 δολάρια στις 12 Ιουνίου.

Στην επετηρίδα υπάρχει επίσης ένα ιδιόχειρο σημείωμα της Madonna που εύχεται στη συμμαθήτριά της Nancy να περάσει όμορφα στο νέο της σχολείο.

«Αγαπημένη μου Nancy, εύχομαι να περάσεις υπέροχα στο Adams τα επόμενα χρόνια. Madonna “76”», αναφέρει η αφιέρωση της Madge.

Το Adams είναι το Λύκειο στο οποίο πήγε και η Madonna, ενώ το 76 ήταν ο αριθμός που είχε τότε ως μαζορέτα.

Στον οίκο Christie’s τρίβουν τα χέρια τους που βρήκαν τη συγκεκριμένη επετηρίδα και μάλιστα αισιοδοξούν ότι θα χτυπήσει πολύ καλή τιμή.

«Είναι πολύ σπάνιο να βρει κανείς μια επετηρίδα από τα γυμνασιακά χρόνια της Madonna. Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο και θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές», είπε εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών.

Πάταγο λοιπόν περιμένουν να κάνει η μελαχρινή 14χρονη Madonna. Τώρα πώς θα αισθανθεί η 53χρονη βασίλισσα της ποπ με το που δει αυτή τη φωτογραφία από τα παλιά; Φανταζόμαστε θα το ρίξει στην εντατική γυμναστική για να ξεσπάσει τα νεύρα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top