Άννα Βίσση: «είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς»

Ο θάνατος του πατέρα της, το νέο τραγούδι και το clip με τον Τότσικα

Άννα Βίσση: «είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς»
«Έχασα τρία αγαπημένα άτομα μέσα σε τρία χρόνια… Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής μας και μόνο με αγάπη ξεπερνάει κανείς τις άσχημες στιγμές της ζωής του», είπε η Άννα Βίσση για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ παράλληλα μίλησε για το νέο της τραγούδι και το clip που ετοιμάζει με τον Αποστόλη Τότσικα!

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις άσχημες στιγμές που πέρασε πρόσφατα: «είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς, πόσο μάλλον τον μπαμπά ή την μαμά. Ήταν μια στιγμή πόσους φίλους έχω, πόσους φίλους έχει η οικογένειά μου και συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αγάπη και, κυρίως, η οικογενειακή».

«Γι’ αυτό η ζωή μας έχει αξία, γιατί ξέρουμε ότι θα την χάσουμε. Σε αυτές τις στιγμές πιστεύω ακόμα περισσότερο στην αγάπη», κατέληξε η Άνν��.

Όσο για το νέο της τραγούδι;
Θα είναι ένα dance κομμάτι υπό τον τίτλο «Τυραννιέμαι» και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά την Κυριακή!

«Έχει πολλή πλάκα αυτό το τραγούδι. Η μουσική είναι χαρούμενη, αλλά οι στίχοι το αντίθετο», συνέχισε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως πρωταγωνιστής του clip θα είναι ο Αποστόλης Τότσικας! Τα γυρίσματα του «Τυραννιέμαι», υπό τις οδηγίες της Μυρτώς Κοντοβά, θα αρχίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες.


Ακούστε αποσπάσματα από την συνέντευξη της Άννας Βίσση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top