Γ. Σκιαδαρέσης: Πήρε το πρώτο βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ και δεν πήγε να το παραλάβει

Δεν το επέτρεψαν τα οικονομικά του

Γ. Σκιαδαρέσης: Πήρε το πρώτο βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ και δεν πήγε να το παραλάβει
Προ εκπλήξεως βρεθήκαμε σήμερ�� το πρωί, αφού μάθαμε ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Newport Beach στις ΗΠΑ.

Το βραβείο του απονεμήθηκε για την ερμηνεία του στην ιταλογερμανική ταινία «Appartamento Ad Atene» που προβλήθηκε στο φεστιβάλ και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα!!!

Μάλιστα την τιμητική αυτή διάκριση δεν την ήξερε κανείς, ούτε και έγινε και ντόρος σε εφημερίδες, sites και blogs, αφού ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και σεμνός.

Όχι ότι το κρύβει δηλαδή, αλλά όπως είπε και ο ίδιος θεωρεί ότι είναι κάτι προσωπικό και δεν χρειάζεται να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του.

Να φανταστείτε ότι δεν πήγε καν στο Λος Άντζελες για να παραλάβει το βραβείο του γιατί όπως είπε δεν είχε τα χρήματα για τα εισιτήρια.

«Έχουν μειωθεί τα budget στα Φεστιβάλ και δεν δικαιολογούν πλέον τα εισιτήρια για να πάμε. Ξέρεις πόσα λεφτά ήθελα για να πάω στο Λος Άντζελες», είπε ο ηθοποιός μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top