Ο Κ. Καζάκος και η Ι. Μαρτζούκου μας συστήνουν τον μικρό Ιάσονα

«Ο γιος μας, μας απέδειξε ότι είναι καλός πολεμιστής»

Μετά από τις περιπέτειες που πέρασαν με τον μικρό τους γιο, τώρα πλέον ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του Ιωάννα Μαρτζούκου απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή με τον μικρό Ιάσωνα.

Μάλιστα οι τρεις του φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Ok, αποδεικνύοντας ότι όλα τα άσχημα τα έχουν πλέον αφήσει πίσω τους.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πιο δύσκολο έχω ζήσει μέχρι τώρα. Ήταν πολύ δύσκολη, γιατί έπρεπε συνέχεια να μένω σπίτι. Δυο φορές μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Στην αρχή για τέσσερις μέρες και μετά για είκοσι, γιατί έπρεπε να με παρακολουθούν. Λίγο αργότερα μου εξήγησαν ότι έπρεπε να γεννηθεί ο μικρός πρόωρα, γιατί ήταν επικίνδυνο να μένει ��λλο μέσα στην κοιλιά μου. Αλλά όταν πήρα αυτό το πλασματάκι στα χέρια μου, με ένα μαγικό τρόπο ξέχασα τα πάντα. Ήταν σαν να πατήθηκε ξαφνικά ένα κουμπί που διέγραψε και την αγωνία και το άγχος και την ταλαιπωρία», είπε η Ιωάννα.

Όλη αυτήν την περίοδο η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους ότι όλα θα πάνε καλά.

«Όταν μου εξήγησε ο γιατρός μου ότι αν έμενε λίγο παραπάνω μέσα στην κοιλιά μου θα κινδύνευε η υγεία του ήταν σαν να λυτρώθηκα. Και ειλικρινά ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι κάτι θα πάει στραβά. Δεν ξέρω τι μου έδινε δύναμη. Ίσως ήταν το γεγονός ότι και οι δύο θέλαμε τόσο πολύ αυτό το παιδί», είπε η Ιωάννα.

Πάντως κάποια στιγμή ακόμα και ο Κωνσταντίνος Καζάκος που διακρίνετα�� για την ψυχραιμία του, λιγοψύχησε.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν το παιδί μας θα κατάφερνε να ζήσει. Αλλά εγώ ακόμα κι αν κάποιος μου πει ότι είναι 30% πιθανότητες κάτι να πάει καλά και 70% να υπάρχουν άσχημες εξελίξεις, θα κρατήσω την καλή εκδοχή. Η αρνητική σκέψη δεν βοηθάει καθόλου. Ο Ιάσονας όμως άντεξε και μας απέδειξε ότι είναι καλός πολεμιστής», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Πάντως ο μικρός μοιάζει στον γνωστό ηθοποιό και έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά των γονιών του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top