Θρίλερ με τη χθεσινή πρόβα της Ήβης Αδάμου στη Eurovision

Το τεχνικό λάθος που προκάλεσε πανικό στην αντιπροσωπεία της Κύπρου

Θρίλερ με τη χθεσινή πρόβα της Ήβης Αδάμου στη Eurovision

Πανικός και έντονος εκνευρισμός επικράτησε στη χθεσινή πρόβα τζενεράλε της Ήβης Αδάμου, αφού ένα τεχνικό λάθος, θα μπορούσε να στοιχίσει ακριβά στην κυπριακή αποστολή.

Σύμφωνα με το showtime-cy, χθες η κριτική επιτροπή των χωρών θα έπρεπε να βαθμολογήσει τις εμφανίσεις των 18 χωρών που θα πάρουν μέρος στον σημερινό ημιτελικό.

Την ώρα λοιπόν που η Ήβη Αδάμου ήταν πάνω στη σκηνή και τα έδινε όλα με το «La La La Love»ένα ξαφνικό black out είχε σαν αποτέλεσμα η κριτική ��πιτροπή να προλάβει να δει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την εμφάνισή της.

Η αντίδραση της κυπριακής αποστολής και του ΡΙΚ ήταν άμεση. Το κρατικό κυπριακό κανάλι, η Εύη Παπαμιχαήλ και ο Κλείτος Κλείτο διαμαρτυρήθηκαν γραπτώς και έτσι τα μέλη της επιτροπής παρέμειναν στη θέση τους μέχρι να δουν για δεύτερη φορά την ολοκληρωμένη εμφάνιση της Ήβης και να ψηφίσουν.

Φυσικά επικράτησε για λίγα λεπτά πανικός, αφού η κυπριακή αποστολή κινδύνευε να πάρει πολύ χαμηλή βαθμολογία, όμως όλα ευτυχώς τακτοποιήθηκαν και η Ήβη θα μπορέσει χωρίς άγχος να τραγουδήσει στο σημερινό ημιτελικό.​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top