Έτσι θα εμφανιστεί η Ελλάδα στην Eurovision!

ΔΕΙΤΕ την πρόβα τζενεράλε, πριν τον ημιτελικό της Τρίτης

Έτσι θα εμφανιστεί η Ελλ��δα στην Eurovision!

Με κοντό ασύμμετρο φόρεμα σε μπλε και κοραλλί αποχρώσεις, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Crystal Hall η ��λευθερία Ελευθερίου, όπως αποκαλύφθηκε κατά την πρόβα τζενεράλε για τον Ά Ημιτελικό της Eurovision, που θα γίνει την Τρίτη.

Η πρώτη διαγωνιστική βραδιά του φετινού διαγωνισμού, θα ξεκινήσει με ένα video με τ’ αξιοθέατα και τα μνημεία του Μπακού, πριν οι παρουσιαστές, μας καλωσορίσουν στα αζέρικα, τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Αφού παρουσιάσουν τους εαυτούς τους, οι οικοδεσπότες εξηγούν την διαδικασία του ημιτελικού, διευκρινίζοντας ότι το televoting θα ξεκινήσει μόλις παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια.

Σύμφωνα με την κλήρωση, πρώτο στη σκηνή εμφανίζεται το Μαυροβούνιο, ακολουθεί η Ισλανδία, και έπειτα είναι η σειρά της Ελλάδας.

Όπως έχει γράψει το star.gr, το «Aphrodisiac» έχει στο φόντο του μια μεγάλη αχιβάδα, η οποία κάποια στιγμή ανοίγει αποκαλύπτοντας ένα μαργαριτάρι, καθώς και ένα κοχύλι.

Οι χορευτές μας είναι ντυμένοι στα μπλε με αμάνικες μπλούζες, ενώ οι χορεύτριες φορούν μπλε φορέματα.

Αφού ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες όπως έχει καθοριστεί από την κλήρωση, έρχεται η σειρά της Κύπρου με την Ήβη Αδάμου να εμφανίζεται με κοντό φόρεμα, όπως αποκάλυψε κατά τη δεύτερη της πρόβα.

Μόλις ολοκληρωθεί η παρουσίαση των τραγουδιών, εμφανίζονται στις οθόνες μας οι αριθμοί του Τelevoting, και οι παρουσιαστές δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Όσο οι τηλεθεατές ψηφίζουν, ένας μεγάλος βράχος εμφανίζεται στη σκηνή του Crystal Hall, όπου παρουσιάζονται παραδοσιακά τραγούδια και οι χοροί του Αζερμπαϊτζάν.

Η βραδιά θα κλείσει με την ανακοίνωση των 10 χωρών που προκρίνονται στον τελικό του Σαββάτου, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, και χωρίς βαθμολογική σειρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top