Τι ευχήθηκε η Έλενα Παπαρίζου στην Ελευθερία Ελευθερίου;

Θα δει τον φετινό τελικό η τραγουδίστρια;

Τι ευχήθηκε η Έλενα Παπαρίζου στην Ελευθερία Ελευθερίου;

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε την ευχή της στις δύο υποψήφιες , Ήβη Αδάμου και Ελευθερία Ελευθερίου και είπε πως «εύχομαι και στις δυο από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία. Είναι νέες, όμορφες και έχουν πολύ ωραία τραγούδια. Είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουν πολλές πιθανότητες και οι δύο. Δεν έχει τύχει να γνωρίσω την Ελευθερία από κοντά, ενώ την Ήβη την ξέρω. Πρέπει να νιώθουν συγκεντρωμένες σε αυτό που κάνουν. Προσωπικά, δεν άφησα κανέναν να μπει μέσα στην ομάδα μας. Ο καθένας παίζει τον ρόλο του, αλλά δεν πρέπει να μπει κανένας εξωτερικός παράγοντας ανάμεσα τους».

Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου και την ομοιότητα που ισχυρίζονται πολλοί πως έχει με την Έλενα, η ίδια απαντά «ναι όταν ήμουνα πιο μικρή και εγώ, γιατί η Ελευθερία είναι μπουμπούκα».

Θα δει τον φετινό τελικό της Eurovision; «Κάθε φορά που είναι η βραδιά της Eurovision σκέφτομαι τη νίκη με το «Number 1». Μια ζωή κάνω νύχτες Eurovision. Ήμουν, είμαι και θα μείνω φαν της. Και φέτος εννοείται πως θα την δω»!

Όσο για το τραγούδι της πατρίδας της, της Σουηδίας,υποστηρίζει πως «είναι εκπληκτικό κομμάτι. Έχω μια αίσθηση ότι η Σουηδία έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει φέτος»!

Η τραγουδίστρια δηλώνει πως «δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision .Μάλιστα, φέτος είχα πρόταση για ακόμα μια φορά από τη Σουηδία να την εκπροσωπήσω,αλλά είπα όχι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top