Σαν σήμερα: 7 χρόνια από τον θρίαμβό μας στην Eurovision

Με «My Number One» και Παπαρίζου στην κορυφή της Ευρώπης

Σαν σήμερα: 7 χρόνια από τον θρίαμβό μας στην Eurovision
Το καλύτερο δώρο έκανε στη�� Ελλάδα -και μάλιστα ανήμερα της γιορτής της- η Έλενα Παπαρίζου: σαν σήμερα, πριν από 7 χρόνια, το «My Number One» κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision και έφερε τον διαγωνισμό στην Αθήνα!

Η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο στο παγωμένο Κίεβο, όταν η σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια και η ομάδα της ανέβηκαν στη σκηνή και τα έδωσαν όλα: δέκα χώρες μας έδωσαν το 12άρι τους, ενώ «τσιμπήσαμε» και δύο 10άρια.

Το «My Number One» -σε στίχους Ναταλίας Γερμανού, μουσική Χρήστου Δάντη και χορογραφημένο από τον Φωκά Ευαγγελινό- έγινε το 2005 το αγαπημένο τραγούδι κάθε Ευρωπαίου, σκορπίζοντας πανηγυρισμούς στην χώρα μας και, μάλιστα, έναν περίπου χρόνο μετά την κατάκτηση του Euro του 2004...

Η ελληνική αποστολή δέχθηκε τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στην Αθήνα στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι για την υποδοχή του team.
Και επειδή ως Έλληνες δεν μπορούμε Eurovision χωρίς ντόρο, τις επόμενες ημέρες αφενός πανηγυρίζαμε για την νίκη και αφετέρου ερίζαμε για το… χρυσοποίκιλτο εσώρουχο της Έλενας που φάνηκε κάτω από την Roberto Cavalli δημιουργία που φορούσε!

Για την ιστορία, η Αθήνα διοργάνωσε τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στις 18 Μαΐου του 2006, με παρουσιαστές τον Σάκη Ρουβά και την Μαρία Μενούνος


Δες βίντεο και φωτογραφίες από την νικηφόρα εμφάνιση της Ελλάδας στην Eurovision του 2005

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top